Malin Berghagens stora förlovningslycka med yngre pojkvännen: ”Tokkära”

När Malin Berghagen sörjde mamma Barbro ”Lill-Babs” Svenssons bortgång i fjol var ett av hennes största stöd vännen och engelsmannen Martin Charlton, 47.

I sorgen utvecklades vänskapen till kärlek, och nu avslöjar 52-åriga Malin att pojkvännen friat, och att det vaknas giftermål inom en snar framtid.

– Båda blev så där tokkära efteråt, säger hon i podcasten ”Berghagen och Tess”.

Kärleken har ingen ålder, sägs det, och det kan Lill-Babs dotter Malin Berghagen skriva under på.

Mitt i all sorg efter mammans bortgång i april 2018 fann hon stor tröst i engelsmannen Martin Charlton, grundare av upplevelsebyrån Live It.

I tidigare intervjuer har Malin berättat att Martin visste hur det kändes att förlora en förälder, vilket gjorde att var ett stort stöd.

”Båda har varit gifta och har barn”

Men vänskapen var aldrig tänkt att bli en relation, och med tanke på bådas bakgrund valde de att gå långsamt fram.

– Vi har ju varit gifta båda två i långa förhållanden där vi har barn och så vidare, så vi har ju sagt att vi går ”all in” ett år och vad som än händer där vi känner att ”gud vad jobbigt, ska jag leva med den här människan?” eller ”åh, det där är jobbigt” så måste vi hålla ut och ge det en chans, för så mycket tyckte vi om varandra.

Blev tokkära

Men bilderna som paret delat med sig av på Instagram avslöjar passionen mellan de båda, något även Malin erkänner i podcasten ”Berghagen och Tess”, där hon säger att det var en lättnad att få en ring av Martin på sitt finger.

– Och framförallt, det som har varit så mäktigt, var att jag kunde andas ut. Båda blev så där tokkära efteråt.

Är det inte underbart att man kan finna kärleken även senare i livet? speciellt efter en stor sorg. Dela gärna för att gratulera fina Malin.