Mandelmanns tragedi – Marie berättar om tunga händelsen

Mandelmanns

När det blev officiellt att Marie Mandelmann är en av årets sommarpratare i P1 blev det jubel i kommentarsfälten på sociala medier. Att få höra den varma och glada Marie dela med sig av tankar och anekdoter från livet var något många såg fram emot, visade det sig.

Men som i alla andra sommarprat så innebär även Maries en lång och intim stund, där innersta tankar kan komma till ytan.
– Det är en ära att få frågan, men det är stor skillnad mellan att göra tv och att sommarprata. Hur dumt det än låter så kan jag gömma mig bakom kameran när jag spelar in tv. Här är det mer personligt eftersom jag berättar om händelser som har påverkat mig mycket. Jag kan säga att det var väldigt svårt att få ihop programmet. Men det blev bra till slut, säger Marie Mandelmann.

”Livet är så skört”

I sitt sommarprat har Marie valt att dela med sig av en hemlighet hon sällan pratar om, då det är känsligt. När hon var åtta år såg hon sin 4-åriga lillasyster bli påkörd. Hon dog mitt framför ögonen på Marie. En händelse som påverkat allt i hennes liv.
– Det har alltid funnits där i bakhuvudet. I vissa situationer har jag varit väldigt noga, som att de inte ska dricka alkohol innan de har fyllt 18 år. Väldigt tydliga ramar. Men samtidigt är det viktigt att våga släppa iväg dem. De måste få luft under vingarna och få prova på livet. Man måste våga för annars lever man inte, säger hon till Nöjesbladet.
Foto: Henrik Montgomery/TT Nyhetsbyrån

Vad starkt av Marie att dela med sig av det här. en sådan sak kommer man aldrig över. Dela gärna för att hylla modiga Marie Mandelmann.

Exit mobile version