Måns Zelmerlöw kommenterar avslöjande videon – så ligger det till

Efter att Måns Zelmerlöws flickvän och numera mamma till hans barn, la ut en semestervideo tog det inte lång tid innan sociala medier expolderade av spekulationer kring om paret skulle gifta sig i smyg. Allt tydde på att parets vigsel var på gång, men nu kommenterar Måns Zelmerlöw det hela.

 

Måns Zelermlöws flickvän Ciara Janson har många följare på sin Instagram, därför tog det inte lång tid innan spekulationerna spred som en löpeld kring parets evetuellt ”hemliga” vigsel. I början av veckan lade Ciara ut en video  där hennes väninnan kallar henne ”Frugan”, samtidigt som hon pratar om att köpa bröllopssaker. Ciara själv hade lagt upp videon och lagt till texten ”I dag är dagen för bröllopsförberedelser”.

Då Måns och Ciara befinner sig i Kroatien för ett år sedan var det inte konstigt att många tog det som att ett bröllop bar på gång, men inget bekräftade att det var de två det handlade om.

Så säger Måns om bröllopsplanerna

Nu har Måns Zelmerlöw gett svar på saken till sin presskontakt.
– De ska inte gifta sig nu, det dröjer i alla fall ett år. Men paret kommer att gifta sig förr eller senare. Inte just nu eller under den här årstiden, säger presskontakten Helene Wigren till Expressen.

Måns Zelmerlöw
Foto: Jonas Ekströmer/TT

Paret kommer inte att gifta sig ännu, men visst är de fina tillsammans? Dela gärna för att få fler kändis-uppdateringar i ditt flöde. 

 

Läs mer om...