Foto: Instagram

Måns Zelmerlöw och Ciara Zelmerlöws lycka

Måns Zelmerlöw har sedan många år tillbaka levt sida vid sida med sin stora kärlek, Ciara. Nu delar han med sig av familjens stora glädje tillsammans.

Han har tagit Eurovision Song Contest med storm, gett oss en mängd oförglömlig musik, varit programledare för Allsång på Skansen, deltagit i ”Så mycket bättre”, och charmat många på vägen.

Ja, Måns Zelmerlöw har utan tvekan haft en imponerande karriär och medverkat i otaliga sammanhang. Idag är han en av Sveriges mest omtyckta artister.

Måns Zelmerlöw familj

Men utanför strålkastarljuset är Måns också en kärleksfull make och pappa. År 2019 gifte han sig med sin stora kärlek, Ciara, och tillsammans har de två gemensamma barn. I familjen finns även Ciaras son från en tidigare relation.

Deras kärlekshistoria började faktiskt på ett något oväntat sätt. De möttes för första gången på ett bröllop, där Måns uppträdde.

– Vi var på ett bröllop i England där jag spelade, och hon var fullständigt ointresserad. Vi hamnade bredvid varandra på middagen, och jag fick kämpa. Det var först när vi började smsefteråt som hon insåg att jag var rätt kul, har Måns berättat i P4 Extra.

Svåra perioden i relationen

Paret gick nyligen igenom en tuff tid i relationen och under våren bekräftade de båda att det var en utmanande tid.

– Just nu kämpar jag och min fru för att hålla ihop vår relation. Det är svårt och blir inte lättare av att det spekuleras vilt om allt möjligt i media och på sociala medier, sa Måns till Aftonbladet då.

Även Ciara uttalade sig i ett meddelande till tidningen.

”Måns och jag går igenom en svår och privat tid. Vårt främsta fokus är och kommer alltid att vara våra barns välbefinnande och skydd. Men jag är fullständigt hjärtekrossad”, skrev hon.

Nya bilderna tillsammans

Men även om de gick igenom en svår period så verkar det som att de valt att stå kvar vid varandras sida. Idag lever paret sitt liv i London tillsammans med sina barn, och Måns delade nyligen med sig av härliga bilder från en fin roadtrip de tagit tillsammans.

De verkar helt klart njuta av tillvaron tillsammans, och ha spenderat en fin dag med varandra på standen.

Här kan du se hela familjen på stranden tillsammans:

Måns Zelmerlöw och Ciara Zelmerlöw med barnen på stranden.
Foto: instagram

Vi önskar hela familjen allt gott!

LÄS MER