Måns Zelmerlöw i polisdrama i natt – fick själv jaga brottsling innan polisen kom

Måns Zelmerlöw var ute och spelade biljard med några vänner. Men kvällen slutade inte som han hade tänkt sig. Det blev en dramatisk vändning när artisten upptäckte att hans mobil var borta.

Måns Zelmerlöw lyckades lokalisera mobilen i ett garage och bestämde sig för att ta sig dit – på egen hand.

”Jag var förkrossad, utan att veta om jag hade en backup med alla bilder på min son och allt som har hänt de senaste månaderna”, skriver artisten på Instagram.

Det skulle bli en trevlig kväll med vännerna, men istället slutade kvällen med att Måns Zelmerlöw upptäckte att hans mobil var borta, det skriver Expressen. Han blev förkrossad och tänkte på alla bilder på sonen och allt som hänt de senaste månaderna som han förlorat. Måns Zelmerlöw träffade kärleken Ciara Janson 2016 och i maj i år blev paret föräldrar till en liten son, Albert.

”Jag var förkrossad, utan att veta om jag hade en backup med alla bilder på min son och allt som har hänt de senaste månaderna.”, skriver Måns på Instagram.

Med hjälp av ”Hitta min Iphone” lyckades artisten lokalisera mobilen och kunde se att den fanns i ett garage utanför Stockholm. Måns bestämde sig för att åka dit på egen hand och ringde polisen och berättade.

Satte sig i en taxi

Polisen avrådde artisten att åka till garaget. Men Måns Zelmerlöw var fast besluten att få tillbaka sin mobil och satte sig i en taxi mot garaget.

”Jag ringde polisen och sa att jag skulle åka dit, de sa åt mig att inte göra det. Jag tog en taxi ändå”, skriver Måns på sin Instagram.

Sedan ringde Måns polisen igen och bad om backup och de sa ja.

”Ringde polisen igen och sa att jag behövde backup. De sa ja”, skrev Måns vidare på Instagram.

Började springa

Måns Zelmerlöw fortsätter sedan att berätta på sin Instagram att när han kom till platsen där hans mobil skulle finnas så såg han den misstänka tjuven utanför några lägenheter. Måns gick då fram till mannen och bad att få tillbaka sin telefon. Mannen började springa och i flykten kastades mobilen i några buskar och i samma veva kom polisen tillsammans med polishundar.

”Jag hittade tjuven utanför några lägenheter, jag gick fram till honom och sa att jag ville ha tillbaka min mobil. Han sprang. Polisen kom. Det var hundar och allt. Tog det seriöst. Upptäckte att han hade kastat telefonen i en buske. Var utom mig av lättnad. Jag är så tacksam”, skriver Måns Zelmerlöw på Instagram.

I slutet av inlägget hyllar artisten den svenska polisen och tackar för deras hjälp.

”De ville inte visa sina ansikten i den här bilden för att de trakasseras privat om de gör det. Fruktansvärt. Jag är så tacksam för allt ni gjorde i kväll och jag vet att det verkade som en fånig grej men för mig var det verkligen viktigt. Tack!”, avslutar Måns med att skriva.

Vilken tur Måns hade som fick tillbaka sin mobil med alla fina bilder på sin son! Och tack till polisen som hjälpte honom. Dela gärna med dina vänner.