Måns Zelmerlöws fina kärlekshyllning till sonen – på 1-årsdagen

Om det är en sak man vet som föräldrar är att tiden går rasande fort.

Fråga bara Måns Zelmerlöw.

I lördags var det ett år sedan han blev pappa till lille Albert.

”Välkommen till världen du perfekta lilla superhjälte. Eurovision 2038, nu kommer vi!”, skrev en stol Måns Zelmerlöw på Instagram i samband med sonens födsel.

Året som gått har varit minst sagt händelserikt för Måns Zelmerlöw. Samtidigt som han klivit in i papparollen har jobbat med brittiska Melodifestivalen. Han gjorde även ett bejublande framträdande i årets Melodifestivalen och så sent som förra veckan medverkade han i Eurovision Song Contest.

Måns Zelmerlöws förändring efter att han blivit pappa

Mitt i allt detta har han och fästmön Ciara Janson planerat sitt bröllop. De har varit hemlighetsfulla kring detaljerna, men i mars avslöjade Ciara på sin Instagram var bröllopet kommer att hållas. Och vad det verkar blir den favorit i repris, då paret ser ut att gifta sig i Kroatien. I samma land förlovade de sig.

Det är dock ännu inte känt när de gifter sig.

I och med att han blev pappa har Måns Zelmerlöw valt att prioritera annorlunda. Som artist reser han mycket i sitt jobb, något han försöker göra mindre av. Anledningen: Sonen Albert och bonussonen Archie.

– Framför allt nu när Albert är nära på att börja gå och säga sina första ord och så då känns det som att då vill jag väldigt gärna vara där för det, sa han tidigare till Expressen.

Måns om sin son Albert: Jag älskar dig

Och när Albert fyllde ett år i lördags var det självklart för Måns att vara hemma och fira sonen. Dagen innan la han upp en bild där han syns tillsammans med Ciara, då hon var gravid.

– Och imorgon fyller han ett år!, skriver Måns.

På sin Instagram har han även publicerat en bild från firandet. Där syns Måns hålla om Albert, samtidigt som han i den ena handen håller en stor tårta, prydd med en marsipankatt.

– Jag älskar dig Albert Ossian Zelmerlöw, skriver Måns Zelmerlöw.

Så stor Albert har blivit! Skicka gärna dina grattishälsningar till den nyblivne 1-åring i kommentarsfältet på Facebook.