Måns Zelmerlöws framtidsbesked – för sonen Albert: ”Vi har redan märkt att han..”

Måns Zelmerlöw bor tillsammans med hustrun Ciara och sonen Albert, 1, i London.
Nu berättar den folkkära artisten om beslutet att familjen kommer flytta tillbaka till Sverige i framtiden – och att förhoppningen är att sonen Albert ska bli tvåspråkig.
– Vi har redan märkt att han till exempel säger ”anka” till mig och ”duck” till mamma, säger Måns Zelmerlöw till Expressen.

Efter en två år lång förlovning gifte sig Måns Zelmerlöw och Ciara i början av september i kroatiska Split.
Förra året fick paret sonen Albert tillsammans och via sin Instagram-sida har Måns delat med sig flera bilder av sin pappa-och-son-tid.

Sedan tre år tillbaka bor paret i London. Måns Zelmerlöw är mitt uppe i en hektisk tid där han släpper albumet ”Time”, som bland annat handlar om tiden då han träffade sin hustru.

Turnerar i Sverige

I höst turnerar han med albumet i Sverige samtidigt som han senare i vinter har en stor julshow på Grand Hotel i Stockholm.

– Då följer familjen med, då ska vi ha Stockholm som bas. Så det blir mycket Sverige i höst men det är vi både beredda på. Nu har jag varit mycket ledig så nu ska det jobbas, och det längtar jag efter, säger Måns Zelmerlöw i en intervju med Expressen.

I fortsättningen är förhoppningen att han ska jobba mer i Storbritannien som både artist och programledare. De senaste två åren har han lett de brittiska uttagningarna till Eurovision Song Contest.

”Pratar bara svenska med honom”

Men i framtiden, som Måns beskriver som ”någon gång”, kommer familjen flytta tillbaka till Sverige

Den folkkära artisten säger att han och hustrun Ciara hoppas att sonen Albert blir tvåspråkig.

– Jag pratar bara svenska med honom, så vi hoppas att det blir så. Och vi har redan märkt att han till exempel säger ”anka” till mig och ”duck” till mamma, säger Måns Zelmerlöw till Expressen.

Måns Zelmerlöw är verkligen en fantastisk artist. Dela om du håller med!

Foto: Henrik Montgomery/TT