Foto: Instagram, TV4

Måns Zelmerlöws nya oväntade lyxköp – har inte berättat för familjen än: ”Ringer inte kanon”

Måns Zelmerlöw har gjort ett oväntat lyxköp under sommaren.
Dessutom har han inte sagt vad han gjort till stora delar av familjen.

– Nej… Någon gång ska jag berätta det, säger han i ”Gry Forssell med vänner”.

Det har varit en händelserik och intensiv sommar för vår svenska superstjärna Måns Zelmerlöw, 38. Inte nog med att han turnerat runt i både hemlandet och i Europa – han har även tagit pilotcertifikat och dessutom drivit en kaffe- och vinvagn vid namn ”Beans & Grapes” i Båstad.

Men kanske är det en annan sak som egentligen tar priset. Som sticker ut ännu mer. När Måns gästar radioprogrammet ”Gry Forssell med vänner” avslöjar han att han gjort ett riktigt otippat lyxköp.

Läs mer: Måns Zelmerlöws vändning med Ciara efter tuffa tiden – parets resa ihop: ”Jag är mållös”

Måns Zelmerlöw har nämligen köpt en vingård i Skåne och satsar på att bli vinproducent framöver. Gården ligger utanför Staffanstorp, ganska nära där han kommer ifrån.

”Det ringer inte kanon”

Vidare berättar han att vingården har 550 Chardonnay-rankor som är 20 år gamla, vilket är något helt unikt för Sverige då det vanligtvis inte går att odla den typen av vinrankor i Sverige.

– Alltså, man kan inte säga att det är Staffanstorp. För oss som kommer från Lund så är Staffanstorp inte… Det ringer inte kanon, så jag vill säga Kyrkheddinge, säger han till Gry Forssell.

Det finns inte jättemånga vingårdar i Sverige. Särskilt inte några gårdar med Chardonnay-vinrankor, vilket Måns nya gård har. Hela 550 stycken. Det är alltså en helt unik fastighet och trädgård som han investerat i. Måns har nu ett spännande mål för framtiden.

– De som jag köpte det av visste inte det när de planterade. Och nu har de haft fyra bra år, så det blev jättebra. Så jag tänker att jag ska skapa det bästa svenska bubblet om typ 3-5 år, säger han.

Har inte berättat för familjen

Det verkar däremot som att Måns inte har berättat för större delen av sin familj om inköpet. Frågan är om han inte velat eller vågat säga något om sin stora investering.

– Vet alla i din familj om att du har köpt en vingård i Staffanstorp?, frågar Gry i programmet.

Då skrattar Måns och säger:

– Nej, det finns ju mycket… Nej… Någon gång ska jag berätta det.

Oj, vilket spännande köp, Måns. Stort lycka till med produktionen framöver.

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev