Foto: Instagram @manszelmerlow & @ciarajzelmerlow

Måns Zelmerlöws nya stora glädjebesked med hustrun Ciara – nu visar paret upp lyckan: ”Vårt kaos”

Måns Zelmerlöw firar femårig bröllopsdag med hustrun Ciara.
Nu visar paret upp lyckan.
– Tack för att du gifte dig med mig för fem år sen, Ciara, och för att du fortfarande står ut med mig, skriver han.

Det har nu gått nio år sedan Måns Zelmerlöw lyfte trofén mot skyn och jublade över Sveriges sjätte vinst i Eurovision Song Contest genom tiderna. Bidraget ”Heroes” med sin innovativa dansshow tog hela Europa med storm, och gjorde över en natt Måns till en av Europas hetaste artister.

Sedan dess har det hänt massor i Måns liv. 2022 gjorde han flera bejublade framträdanden i TV4:s ”Så mycket bättre”, och året dessförinnan programledde han Melodifestivalens final. Dessutom tog ett nytt tv-program sin början under den här tiden; nämligen TV4-underhållningen ”Masked Singer Sverige” där Zelmerlöw sitter i panelen sedan starten.

Under sommaren har Måns varit ute på stor sommarturné genom Sverige, och på fredagkvällen är det dags för final på Mosebacketerrassen i Stockholm.

Privatlivet i fokus

Samtidigt har hans privatliv varit uppe för diskussion bland fansen. Tidigare i somras kunde Nöjeslivet berätta att Zelmerlöw inte längre följde sin hustru Ciara Janson Zelmerlöw på Instagram. Och i juli var Nyheter24 först med att rapportera att artistens hustru i sin tur också avföljt honom på Instagram.

Tidigare under våren uttalade sig Måns Zelmerlöw om relationen och erkände att de hade det tufft i relationen.

– Just nu kämpar jag om min fru för att hålla ihop vår relation. Det är svårt och blir inte lättare av att det spekuleras vilt om allt möjligt i media och på sociala medier, har han sagt till Aftonbladet.

Även Ciara uttalade sig och bekräftade att paret hade det svårt.

– Måns och jag går igenom en svår och privat tid. Vårt främsta fokus är och kommer alltid att vara våra barns välbefinnande och skydd. Men jag är fullständigt hjärtekrossad, skrev Ciara då, i ett mejl till Aftonbladet.

Måns Zelmerlöws ord till hustrun Ciara på bröllopsdagen – visar lyckan

Men nu tycks det alltså som att de äkta makarna – de knöt hymens band 2019 – har funnit tillbaka till varandra ännu mer under sommaren! I sociala medier kan man se hur stjärnorna delar bilder på sig själva och varandra i olika miljöer och med kärleksfulla texter.

Och just i dagarna är en viktig dag för paret Zelmerlöw. Det är nämligen deras bröllopsdag!

– Fem år i dag! Hon är helt briljant. Vårt liv må vara kaos den mesta delen av tiden, men det är VÅRT kaos! skriver Måns Zelmerlöw på Instagram stories och fortsätter:

– Tack för att du gifte dig med mig för fem år sen, Ciara, och för att du fortfarande står ut med mig. Jag älskar dig. Så mycket.

Foto: Instagram stories

Så fint! Vi önskar er en fin bröllopsdag, grattis Måns och Ciara!

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev