Maria Lundqvists barnbeslut – med 21 år yngre kärleken Kristoffer Hellström

Maria Lundqvist och Kristoffer Hellström har varit tillsammans i tolv år.
Det omskrivna paret berättar nu om sitt gemensamma barnbeslut och den starka kärleken till varandra.
– Jag tror vi triggades av våra olikheter, säger hon i TV4:s ”Malou efter tio”.

I tolv år har de varit ett par, folkkära skådespelaren Maria Lundqvist, 58, och Kristoffer Hellström, 37. De har många gånger berättat offentligt om sin starka kärlek, och på måndagen gästade de TV4:s förmiddagsprogram ”Malou efter tio”.

Där gratulerades paret – som är aktuella med föreställningen ”Om att våga flyga” – bland annat till kärleken, och fick samtidigt frågor om hur de föll för varandra för tolv år sen.

Foto: TV4

– Jag tror vi triggades av våra olikheter, och samtidigt fanns det ett enormt starkt möte i en själ som var som min, säger Maria Lundqvist i programmet.

Det strålar verkligen om de båda när de slagit sig ner tätt intill varandra i Malou von Sivers soffa. Maria Lundqvist förklarar att det redan från början var väldigt enkelt att prata med Kristoffer. De kom varandra på djupet tidigt.

Kristoffer Hellström blev bonusförälder: ”Överväldigande”

Åldersskillnaden på 21 år är någonting som de har fått många frågor om genom åren. Maria hade redan fyra barn när Kristoffer kom in i hennes liv. I programmet frågar von Sivers hur det var för honom att bli bonusförälder.

– Det var överväldigande. Det var en utmaning, dels att vara så pass ung själv och inte ha gått igenom en del saker som man själv behöver gå igenom, och samtidigt möta allt det som fanns. Men Maria har verkligen varit fantastisk, säger Kristoffer Hellström i TV4.

Paret träffades en gång i tiden via jobbet – Kristoffer är liksom Maria i kulturbranschen och arbetar som skådespelare och sångare.

Maria Lundqvist om barnbeslutet

Foto: TV4

Maria Lundqvist avslöjar att hon tidigt i relationen frågade Kristoffer Hellström om de skulle försöka skaffa barn.

Malou von Sivers frågar om hon var orolig för barnfrågan, och det bekräftar Lundqvist.

– Ja, det var jättesorgligt. Jag tycker jag har tjatat jättemycket på dig om du verkligen inte vill om vi inte ska försöka. Jag var ändå 46 när vi träffades, så det var på gränsen till att man skulle kunna. Men du har varit ganska stark med att säga att du inte vill, säger hon i TV4.

Maria vänder sig sedan om mot Kristoffer och frågar om hon får berätta vad han sagt till henne.

Foto: TV4

– ”Om jag är tvungen att välja mellan barn eller dig, så är valet självklart”. Då har jag varit nöjd med det. Sen har du formulerat att ”jag vill nog inte ha barn”, säger Maria Lundqvist och förklarar att Kristoffer blivit en bonusförälder framför allt för hennes två yngsta barn.

– Där har du verkligen fått bli extrapappa, säger Maria och tittar kärleksfullt på sin Kristoffer som ler med värme.

Se hela intervjun med Maria Lundqvist och Kristoffer Hellström i Malou efter tio:

Ni är så fina tillsammans, Maria och Kristoffer! Länge leve kärleken!

Skriv gärna en uppmuntrande kommentar på vår Facebook-sida!

Exit mobile version