Maria Lundqvists nya besked med yngre kärleken – efter åren tillsammans: ”Vill aldrig…”

Kärleken är underbar och stark när man hittar rätt.

Nu visar skådespelaren Maria Lundqvist upp lyckan med kärleken och skickar samtidigt en fin hälsning efter åren ihop.

”Du är mitt hjärtas kärlek och min dags första ljusglimt när våra kroppar vänder sig mot varandra och säger Godmorgon … idag är det din Dag och imorgon!”, skriver hon på Instagram.

I nära fyra år har Maria Lundqvist och hennes Kristoffer Hellström varit förlovade.

Under de senaste åren har deras romans varit mycket omskriven, och förra året gästade de dessutom ”Bingolotto” för att berätta om deras gemensamma projekt.

De åkte på turné tillsammans med föreställningen ”Om att våga flyga”, och det var helt klart att paret strålade av värme och kärlek när de gästade programmet.

– Jag tänker, ni är ju förlovade. Vilket innebär att du har friat. Nu har ni varit förlovade i tre år. Det är två år man ska vara förlovad, va, sen ”måste” man gifta sig, sa programmets dåvarande programledare Rickard Olsson i direktsändningen.

– Är det tredje året man ska göra det, eller efter…?, säger Kristoffer innan Rickard fyller i:

– Nej, inom två år så ”måste” man gifta sig, säger Rickard Olsson i sändningen.

Maria Lundqvist skojar då med sin Kristoffer – innan hon vänder på frågan och passar frieribollen vidare till programledare Olsson.

– Då är det kört, då får du fan fria igen. Det gäller inte längre då. Rickard är du singel, eller? säger Maria Lundqvist.

LÄS MER: Maria Lundqvist fyra barn har vuxit upp – så här ser de ut i dag

Starka orden om kärleken

Och kärleken är minst lika stark i dag.

Nyligen fyllde Kristoffer år, och detta är något som nu Maria uppmärksammar stort med ett fint kärleksfullt inlägg inlägg på Instagram.

”Han fyllde år igår !! Eller förrgår … Rätt som det var sprang dagen förbi !! Och en annan … helt fantastisk dag med dig föddes …Varje dag med dig vill jag leva ! Du får mig att våga och leka och stångas och njuta ! Du springer så jämnt vid min sida aldrig för fort och verkligen aldrig för sakta !”, skriver hon och fortsätter:

”Du matchar mig precis som jag vill ha det och exakt där jag är …. För sådan är du min älskade! Alltid nära i tanken och känslan ..
Vill aldrig springa ifrån dig och alla fantastiska dagar tillsammans med dig ! Du är mitt hjärtas kärlek och min dags första ljusglimt när våra kroppar vänder sig mot varandra och säger Godmorgon … idag är det din Dag och imorgon”.

Och det är många som gläds åt deras stora lycka tillsammans.

”Vilka Magiskt Vackra ord du förmedlar! Tack min Vän! Grattis till honom! Grattis till Dig”, skriver artisten Ann-Louise Hanson.

”Ååååå ni är så fina så rätt”, skriver en person.

”Underbart att läsa och sprider så mycket glädje”, skriver en tredje.

Så underbart att se er tillsammans och så lyckliga! Hurra för er och för kärleken!