Maria Lundqvists nya besked med yngre kärleken Kristoffer

Maria Lundqvist, 56, och Kristoffer Hellström, 35, har varit förlovade i tre år.

Nu berättar de om sina planer för framtiden i ”Bingolotto”.

– Det lyser om Kristoffer och Maria, säger programledaren Rickard Olsson i sändningen. 

De har varit ett av nöjes-Sveriges mest omskrivna par de senaste åren.

Nu ger sig Maria Lundqvist och Kristoffer Hellström ut på vägarna – och gör en helt egen show tillsammans. ”Om att våga flyga” har premiär 7 februari i Härnösand och avslutas på Cirkus i Stockholm i mitten på april.

Foto: TV4

På söndagen gästade paret ”Bingolotto” – och berättade då om sin kommande show, och sin kärlek.

Programledaren Rickard Olsson belyser det faktum att paret nu varit förlovade i tre år när trion slår sig ned i den bekväma intervjusoffan i studion.

– Jag tänker, ni är ju förlovade. Vilket innebär att du har friat. Nu har ni varit förlovade i tre år. Det är två år man ska vara förlovad, va, sen ”måste” man gifta sig, säger Rickard Olsson i direktsändningen.

– Är det tredje året man ska göra det, eller efter…?, säger Kristoffer innan Rickard fyller i:

– Nej, inom två år så ”måste” man gifta sig, säger Rickard Olsson i sändningen.

Maria Lundqvist skojar då med sin Kristoffer – innan hon vänder på frågan och passar frieribollen vidare till programledare Olsson.

– Då är det kört, då får du fan fria igen. Det gäller inte längre då. Rickard är du singel, eller? säger Maria Lundqvist.

– Nej… Men det får man faktiskt fråga. Däremot har jag inte hunnit fria, säger Olsson lite mystiskt i sändningen, om sin egen civilstatus.

Foto: TV4

Maria Lundqvist och Kristoffer Hellström aktuella med ”Om att våga flyga”

Lundqvist och Hellström framträdde på Bingolottos scen med låten ”Gamla älskares sång”. Nu är de aktuella med egna showen ”Om att våga flyga”. Den handlar om att bryta normer och ge sig hän. Rickard Olsson frågar då om inte paren som går och ser showen kommer att separera, efter att ha sett föreställningen.

– Det här handlar om att våga tänja på sina egna gränser, inte om att lämna någon eller bryta upp i en relation. Utan att våga vända på kudden, byta plats i sängen, byta gardiner eller så stora steg som att byta jobb. Men ibland är det små, små steg som betyder mycket för en människa. ”Om att våga flyga” betyder olika för oss olika, säger Maria Lundqvist i TV4.

Lundqvist medger att det kan vara lätt för en publik att dra paralleller till parets förhållande, men förklarar att showen handlar om mer än så.

Nu har vi sålt ca 2/3 av alla biljetter till våren! Perfekt julklapp för den som ger det och ännu inte bestämt sig, men…

Gepostet von Om att våga flyga – Maria Lundqvist am Donnerstag, 12. Dezember 2019

– Det gör jag också, men jag tycker hela mitt liv handlar om att ständig förhålla sig lekande, nyfiken och modig. Man behöver inte skiljas, nej. Jag tror tvärtom att många känner att, ”åh vad det är häftigt att våga älska”. Det är lika hisnande, flygandes det också. Att våga älska, säger Maria och får publikens applåder i Bingolotto-studion.

Foto: TV4

Så underbara ni är, Maria och Kristoffer. Dela gärna vidare inlägget för att önska dem all lycka ❤️

TV: Sveriges TV-historia