Marie Serneholt avslöjar kroppshemligheten – under graviditeten

Marie Serneholt har alltid hyllats för sin vältränade och slanka kroppsform som hållit sig stadig. Inte ens graviditeten såg ut att påverka henne annat än en växande bebismage, och bara några veckor efter förlossningen har hon fått tillbaka superkroppen.

Efter många kropps-frågor på bloggen avslöjar hon nu sin kroppshemlighet under graviditeten.
”Kände att det var helt ointressant under graviditeten […]”, skriver Marie på sin blogg.

Det är svårt att tro att Marie Serneholt burit på tvillingar till för cirka två månader sedan. På hennes Instagram ses bilder på en Marie som ser ut att vara i sitt livsform, vilket får många följare att undra hur hon gjort för att få tillbaka formen så snabbt.

”Har du gjort något speciellt för att komma tillbaka till din vikt efter graviditet? Eller handlar de om supergener ?”, lyder en av de många frågor Marie fått på sin blogg, och nu väljer hon att stilla allas nyfikenhet.

Struntade i vågen

Marie berättar bland annat hon lät bli att väga sig under graviditeten, vilket gjorde att hon inte jämförde vikt, innan, under och efter.

”Jag har faktiskt inte gjort någonting. Och den största anledningen till det är att jag haft noll tid till att ägna mig åt att komma i form efter graviditeten. All min energi och mitt fokus har legat på barnen”.

Marie fortsätter:

”Så om du tycker jag är ”tillbaka” så handlar det nog om gener och att ta hand om två bebisar”.

 

[arve url=”//csp.screen9.com/iframe/tG-wp10UL8_w-Mu-5zsxm6ad4LGL1909DEpCmhxVrewVzz3a1nz-WarvjZXNYplR” aspect_ratio=”1:1″ /]

 

Man ska inte underskatta hur mycket energi som går åt till att ta hand om nyfödda, speciellt när det finns två av dem. Dela om du tycker att Marie är en inspirerande mamma.