Marie Serneholt får nog – efter senaste kommentarerna om tvillingarna: ”Ska jag vara ärlig så…”

Det har gått en månad sedan sångerskan och programledaren Marie Serneholt fick tvillingar, och nu börjar hennes fans bli otåliga. Marie har nämligen inte gått ut med vad pojkarna ska heta. Efter att kommentarerna vällt in under senaste Instagrambilden ger Marie svar på tal om hur det ligger till.

Intresset för Marie Serneholts graviditet och livet med tvillingarna har varit enormt. Därför överröses hon med frågor gällande just det. Men det är en fråga som Marie fått lite för många gånger, och som hon inte kunnat svara på: Vad barnen ska heta.

Svaret alla väntat på

De senaste bilderna som Marie lagt upp på pojkarna på hennes Instagram har fått samma fråga, men av olika personer.

”Du fortsätter att kalla dem för tvillingarna. Uppenbarligen är två bröder födda samma dag tvillingar, men vad ska de heta? Tänker du fortfarande? […].”, skriver en.

”Har dom något namn?”

”Hallåååå vad ska dom heta?”, är bara några av kommentarerna.

De ständiga frågorna drev Marie till att kommentera frågan alla vill ha svar på.

Marie Serneholt
Foto: Henrik Montgomery/TT

Är ärlig mot följarna

”Får dagligen frågan vad våra barn ska heta och det är inte det att vi inte vill säga. Ska jag vara ärlig så har vi inte sagt något för att vi inte bestämt oss till 100%”, skriver hon.

”Vi känner fortfarande på namnen här hemma. Man måste ju se om de känns som en ”si eller så”. Det är svårt med namn. Framförallt killnamn tycker jag. Men nu börjar vi närma oss ett beslut. Så ni vet. 

Vi kommer låta er veta så snart vi vet, haha”.

Det är inte lätt att välja namn som känns bra, tänk er då att välja till två. Dela för att visa Marie att det är okej att det tar lite tid.