Marie Serneholts ärliga ord om livsförändringen – efter tvillingarnas förlossning: ”Det är mycket…”

I september förra året kom äntligen Marie Serneholts efterlängtade tvillingar. Och som numera mamma, blir det ett helt annat liv, något som hon nu berättar om.

– Det går väldet bra, det känns speciellt att vara ute så här vi två, men det går väldigt, väldigt bra. Det är mycket, det är ju två. Men det är helt fantastiskt samtidigt, berättar hon för Expressen.

Att få njuta av tiden som mamma är något man aldrig ska ta för givet. Varje dyrbar sekund med sitt barn är speciell och fantastisk.

I september förra året blev Marie Serneholt mamma för första gången till tvillingar. Sedan dess har läsare kunnat följa hennes resa som mamma men också om tvillingarnas utveckling.

Men att bli mamma medför också en del uppoffringar. Som alla föräldrar kan känna igen sig i, är det svårt att finna tid för lite romantisk ensamtid, något som Marie Serneholt snabbt upptäckte.

– Vi har varit ute ett par gånger, men det känns lite speciellt att ändå få gå ut. Man tar det inte lika mycket för givet som man gjorde förut. Man uppskattar det lite mer nu, säger hon till Expressen.

”Det är mycket”

Och att det just är två bebisar att ta hand om samtidigt, tar förstås på både kraft och energi.

– Det går väldigt bra, det känns speciellt att vara ute så här vi två, men det går väldigt, väldigt bra. Det är mycket, det är ju två. Men det är helt fantastiskt samtidigt, berättar hon för tidningen.

”Vill trycka på paus”

Marie Serneholt är en flitig bloggerska och användare av Instagram där hon delar med sig av livet som mamma. Där har hon bland annat skrivit om hur fort tiden går och att pojkarna växer for fort.

”20 veckor… galet vad tiden går. De är ju för tusan snart ett halvår?! Och i år fyller de ett!” skriver hon och fortsätter sedan:

”Vill trycka på paus. Även fast jag njuter av varje dag och vecka som går. Det är verkligen så roligt att följa deras enorma utveckling nu, skriver Marie Serneholt på bloggen.

Se till att njuta av tiden nu med de små Marie! De växer upp så snabbt! Tryck på gilla-knappen om du tycker Marie är en fantastisk mamma!