Marie Serneholts första ord – efter oväntade bilden på ultraljudet: ”Var i chock”

Marie Serneholt väntar sitt och sambon Fredric Palmqvists första barn.
Nu berättar hon om det stora glädjebeskedet – efter beskedet om att paret skulle få tvillingar.
– Vi var i chock, säger Marie till Hänt.

Det var i april som Marie Serneholt lämnade det stora glädjebeskedet. 35-åringen väntar sitt och pojkvännen Fredric Palmqvists första barn.

”Att skriva de tre orden. Skakar just nu. Är så lättad att äntligen få berätta för er! Det känns verkligen helt magiskt. Jag och Fredric ska alltså bli föräldrar”, skrev hon då på sin blogg.

Väntade tvillingar: ”Var i chock”

Men det visade sig att paret inte bara skulle få ett barn. I magen låg det tvillingar, två små pojkar, och i september väntas de komma till världen.

När paret mottog beskedet av barnmorskan att det var två små hjärtan som bultade i magen säger Marie att Fredric tog det med ro. Hon däremot, var i chock.

– Jag var ju egentligen i chock bara över att vara där och göra ultraljudet. Jag var inte så närvarande under besöket, jag såg bara två små bultande hjärtan på skärmen, så det var tur att min sambo var så pass beredd att han i alla fall kunde ta in allt de sa, säger hon till Hänt.

Ser fram emot stora dagen

Graviditeten var inte planerad, men trots det var Marie och Fredric redo och väldigt glada över att de väntade barn.

Under den första tiden av graviditeten mådde hon väldigt dåligt och spenderade mycket tid hemma. Först i vecka 13 var hon tillbaka och jobbade som vanligt och i dag mår hon ”oförskämt bra”. Marie konstaterar samtidigt att det finns en viss oro där, likt det finns hos många blivande föräldrar.

– Det är nog bara att tugga i sig att oron inte kommer att bli bättre. Men vad skönt det ska bli att ta med dem två hem sedan! Det kommer kännas så konstigt att åka hem med två barn, ens egna barn, inte några som man bara har lånat från någon kompis, säger Marie till Hänt.

Stort lycka till, Marie och Fredric! Lämna din lyckönskning till paret i kommentarsfältet och dela vidare!