Marie Serneholts vrede – efter påhoppet om tvillingarna: ”Jag skäms inte ett dugg över att…”

Marie Serneholt, 35, har blivit mamma till sina tvillingpojkar.

De föddes i september månad och har nu blivit en dryg månad gamla.

På sin Instagram och blogg delar artisten och tv-profilen glatt med sig av sina erfarenheter som mamma, och får också många tips i kommentarerna från sina fans och följare.

Men det är inte alla som skriver bra saker, kan hon själv konstatera.

Efter ett utspel från en följare har Marie fått nog och säger till på skarpen i sin blogg, skriver sajten Hänt.

Den tidigare ”Bingolotto”- och Melodifestivalen-programledaren har första tiden som mamma valt att dela med sig av sina erfarenheter i sociala medier, där hon också får massor av kärlek från folk. Många har också undrat vad pojkarna ska få för namn.

Men den här gången är det en negativ kommentar som upprör Marie, rapporterar Hänt. En person skriver i kommentarerna till Maries bild:

”Dom har hjälp på natten så Marie kan sova ostört och stråla ikapp som vanligt på sin instastories. Men det är inget hon berättar öppet om.”

Och kommentaren på Serneholts instagram går inte obemärkt förbi. Marie väljer själv att gå in och svara personen i kommentarsfältet. Hon skriver:

”Haha, alltså VA?! Vad vill du med den här kommentaren? Du som skrev detta har absolut NOLL aning vad du pratar om och detta är så långt ifrån sanningen man kan komma”, skriver Serneholt i kommentarerna.

I sin blogg har hon senare utvecklat under rubriken ”Svar på tal”.

”Att vi har haft hjälp här hemma av vår familj är INGET jag hymlat om. Jag har snarare varit väldigt öppen med det. Sedan en vecka tillbaka har vi dragit ner på hjälpen för barnen blivit större och vi känner att vi klarar mer och mer själva och vi vill vara bara vår lilla familj så mycket som möjligt. Och jag vill tillägga att jag inte skäms ett dugg över att vi tagit hjälp. Är ganska övertygad om att du som skrev kommentaren inte har tvillingar. Annars hade du ALDRIG slängt ur dig det där”, fortsätter hon.

Hon förklarar vidare att hon som de flesta föräldrar är uppe sent och matar sina barn, och att hon inte sovit en hel natt sedan barnen kom. Förutom vid två tillfällen.

”Sov då kanske 30 min per tillfälle medan min mamma hoppade in i mitt ställe och hjälpte barnens pappa. Annars har jag som sagt varit uppe och matat, pumpat, tröstat, bytt böljor, suttit vaken i timmar för att de inte vill somna om osv osv VARJE NATT sedan de föddes”, skriver Serneholt i bloggen.

LÄS MER: Efter kritiken – Marie Serneholts ärliga ord om tvillingarna: ”Först och främst…”

Väl talat, Marie. Jag tror de flesta föräldrar kan känna igen sig i detta. Gilla och dela för att gratulera Marie och Fredric till nytillskotten i familjen!