Marie Sernholt vill inte ha fler barn – svarar ärligt på frågan: ”Men herregud”

Marie Serneholt är tvåbarnsmamma då hon födde tvillingar 2018. Nu har sönerna 6 blivit sex år gamla – men programledaren är tydlig med att några fler barn inte finns på kartan.

– Nej men herregud, alltså nej, säger hon i ett svar om barnfrågan, till Hänt.

Marie Serneholt slog igenom i slutet på 90-talet som en av medlemmarna i bandet A-Teens, som bildades för att sjunga Abba-covers. Bandet nådde stora framgångar men när det splittrades 2006, bestämde sig Marie för att satsa på en solokarriär.

I Melodifestivalen tidigare i år gjorde dock bandet comeback efter 18 år, med ett framträdande i ”Melodifestivalen” i ära av Abbas 50-årsjubileum.

Utöver sin musikkarriär har Marie en varit programledare i program som ”Bingolotto”, ”Melodifestivalen” och ”Helt magiskt”, på SVT.

Marie Serneholt hittade kärleken

Tidigt i karriären inledde Marie en relation med Måns Zelmerlöw och de blev Sveriges kanske hetaste par. Men efter tre år tog förhållandet slut och Marie har tidigare berättat om att det tog hårt på henne till en början, men att de idag står på god fot med varandra.

– Skulle jag träffa Måns i dag så är det inga konstigheter, då skulle jag lätt snacka med honom, berättade hon när hon gästade Bathina Philipsons podcast ”Bathinas skilda möten” 2022, enligt Svensk Dam.

Sångerskan har gått vidare och är förlovad med en inte lika offentlig man. Marie Serneholt och Fredric Palmqvist träffades 2017 och ett år senare blev hon mamma för första gången när de välkomnade tvillingarna Philip och Niclas till världen.

Därför vill Marie Serneholt inte ha fler barn

Tvillingarna har nu hunnit fylla sex år och har nu börjat förskolan. Men att skaffa fler barn är inte aktuellt för Marie och maken Fredric. Det avslöjar hon i en intervju med Hänt, efter att ha fått frågan om tillökningar i familjen.

– Nej men herregud, alltså nej, säger Marie och utvecklar sitt svar.

– Det känns jättetråkigt att säga så, men just nu njuter jag bara av att jag är med dem och liksom får njuta av det.

Man måste bara uppskatta Marie Serneholt!

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev