Mariettes underbara avslöjande med familjen – det ska nyfödde sonen heta: ”Tyckte han såg ut som en…”

Mariette Hanssons familjelycka är total.
Nu berättar den folkkära artisten vad nyfödde sonen ska heta.
Gratulationerna strömmar in!

Familjelyckan är total för den omtyckta artisten Mariette Hansson, 38. Det var i somras som Mariette och fästmön Isabelle Hansson berättade att de väntade barn.

”Lyckliga och tacksamma. Vi längtar så mycket efter Dig”, skrev Mariette då på Instagram.

Mariette presenterade sig för svenska folket redan 2009 när hon medverkade i TV4:s talangtävling ”Idol”. Där visade hon framfötterna rejält, och hon fick sedan sitt stora genombrott när hon tävlade i Melodifestivalen.

STOCKHOLM 20200306 Mariette efter 2020 års publika genrep inför finalen i Melodifestivalen på Friends Arena. Foto Christine Olsson / TT

Där har hon varit med vid inte mindre än fyra tillfällen och har tagit sig direkt till final alla gånger. Bäst hittills gick det under debuten 2015 med låten ”Don’t Stop Believing” som bland andra artistkollegan Linda ”Miss Li” Karlsson var med och skrev.

Popartisten har därefter bland annat gjort bejublade insatser på ”Diggiloo”-turnén där hon medverkat flera somrar.

Men nu är det alltså en annan glädje som infunnit sig hos den halländska artisten. Hon har nämligen blivit mamma! I mitten på november föddes hennes och fästmön Isabelles son.

Efter detta har gratulationerna förstås strömmat in till den sympatiska artisten. Bland andra artistkollegor som John Lundvik, Jessica Andersson, Carola Häggkvist, Sanna Nielsen och Lina Hedlund har hört av sig via sociala medier med kärleksfulla hälsningar till familjen.

Mariette har så klart tackat för detta, men också delat med sig av personliga betraktelser av sin graviditet.

– Ingen förberedde mig på den hormon-chock som skulle välkomna mig med en käftsmäll några dagar efter lillkillen kommit till världen. Jag var en desperat lejonmamma som behövde skydda mitt barn från andra rovdjur.. fast i detta fall var rovdjuret min fru. Jag hade önskat att det pratades mer om det hormonella som händer i kroppen efter en förlossning. Det hade hjälpt mig (och Bell) om jag var mer förberedd och jag tror det är fler där ute som känt/känner samma, skrev hon i ett inlägg på Instagram förra veckan.

Mariette berättar vad sonen ska heta!

Nu har familjen bestämt vad sonen ska heta! Mariette Hansson berättar nämligen på Instagram att storasyster fick vara med och bestämma

”Disa tyckte han såg ut som en Dante första gången hon såg honom och vi höll med… välkommen till familjen Dante”, skriver Mariette på Instagram där hon fått ta emot tusentals gratulationer via kommentarsfältet från fans, vänner och artistkollegor.

Stort grattis till hela familjen säger vi! All lycka och kärlek till er!

Skriv gärna en uppmuntrande kommentar på vår Facebook-sida!