Foto: TV4

Marko Lehtosalo vill ta paus från mamma Irma

Marko ”Markoolio” Lehtosalo och mamma Irma hänger ofta ihop i vått och torrt – men nu avslöjar Marko att de skulle behöva en paus från varandra.

Lyssna på Rickard Olssons nya succépodd här:

Marko och Irma Lehtosalo är radarparet som tillsammans gjort succé i tv-rutan. I deras serie har vi fått följa med när de tillsammans skapat ett riktigt drömhem åt Irma. Dessutom har de tidigare gjort programmet Smartare än en femteklassare tillsammans.

Nyligen var Marko och Irma i skånska Osby. Där gjorde Marko en spelning i samband med att man firade LSS (lagen om stöd och service), som fyller 30 år.

I en intervju med Kristianstadsbladet så konstaterar Marko att han numera konkurrerar med sin mor om kändisskapet i familjen.

– Hon har gått om mig i kändisskap, helt klart. Det är henne barnen kommer fram till numera. Vi var på Dramaten i Stockholm, mamma och jag, för att se en finsk teaterföreställning. En flicka på 10–12 år började storgråta när hon fick syn på mamma. Som om hon vore Elvis, säger Marko till tidningen.

Behöver en paus

Men att umgås och jobba så tätt ihop har visat sig vara ganska svårt. Irma konstaterar för tidningen att det är ”hemskt” och Marko fyller i:

– Vi går varandra på nerverna ibland. Nu har vi umgåtts tätt i tre fyra månader. Jag tror att vi skulle behöva en paus från varandra, ganska snart. Sedan är det också roligt att få vara med om den här resan med en förälder, säger Marko till Kristianstadsbladet.

LÄS MER:

Marko Lehtosalo till sjukhus – efter att han upptäckt knöl

Irma Lehtosalos otroliga pengaregn: Så mycket mer tjänar hon i dag efter tv-succén