Marcus Oscarsson hyllas av tv-tittarna – efter ärliga orden i Nyhetsmorgon: ”Du är bara bäst”

Den långa valperioden och de många svängarna inom svensk politik har väckt många reaktioner och känslor under den senaste tiden.

Nu hyllas TV4-profilen Marcus Oscarsson stort av tittarna, efter sin insats.

”Det är tack vare dig som jag orkat”, skriver en person på Instagram.

Marcus Oscarsson är van att guida tittarna igenom den svenska politiken såväl som den utländska. Efter en lång valperiod i Sverige som går mot sitt slut, lutar sig TV4-profilen tillbaka och reflekterar över den hektiska politiska bevakningen

”Tidernas längsta valrysare är nu till ända. Jag har gjort mitt allra bästa för att höja intresset för politik bland allmänheten i Sverige – precis som vid USA-valet. Det har blivit många tidiga morgnar och sena nätter för att leverera analyser och senaste nytt till alla här på Instagram, Facebook och i TV-rutan. Jag är så tacksam för den möjligheten!”, skriver Markus Oscarsson på Instagram.

https://www.instagram.com/p/BXCnjI9BE43/

Och tittarna är inte sena med att skicka hyllningar till Markus.

På Instagram skriver flera personer hur mycket de uppskattar hans arbete och rapportering kring politiken.

”Det är tack vare Dig som jag orkat hänga med i denna process.. Du är så tydlig i det du säger så även jag fattar. Det har varit så spännande och kul att få se och lyssna till dig”

”Du är bara bäst, förklarar så man förstår och kryddar med en tsk humor. Tack Marcus det är en fröjd när du är i ”rutan”

”Mästerliga analyser du gör Marcus”

”Politik blir intressant när du pratar man lever med i dina förklaringar o du förklarar så bra”, är bara några av kommentarerna till tv-profilens inlägg.

Återvänder till tv-rutan

Och för de som ser fram emot att få se Marcus Oscarsson i rutan igen behöver inte vänta länge.

”Ikväll slår jag upp ett rejält glas bubbel – och börjar ladda inför valet 2022. Sen har vi USA-valet redan nästa år och EU-valet i vår. Men ikväll har jag främst en sak att säga – Skål!”, avslutar han samma inlägg.

Även kollegan Jesper Börjesson ser fram emot att få träffa sin kollega igen.

”Vi kör väl snart igen?!”, skriver Jesper Börjesson.

”Ja det ser jag fram emot Jesper”, svarar Marcus Oscarsson.

Vilket bra jobb du har gjort Marcus! Vi ser fram emot att få se dig snart igen! Tryck på ”Gilla”-knappen på vår Facebooksida om du uppskattar Marcus Oscarsson i Nyhetsmorgon. 

[arve url=”//csp.screen9.com/iframe/YEIoszsDTPuu9Wiyb4A80uKPzcEki5RxTTv-KCHcV4sK99D_8gB8sg-CEGuUD_YM?autoplay=1&mute=1″ aspect_ratio=”1080:1180″ /]