Martin Stenmarcks nya kärleksbesked – året efter skilsmässan: ”Jag har någon…”

Efter drygt 23 år tillsammans bestämde sig kändisparet Martin Stenmarck och Hanna Hedlund för att ansöka om skilsmässa. Överenskommelsen mellan de före detta makarna var att inte kommentera anledningen till separationen offentligt, och sedan dess har båda varit förtegna om kärlekslivet. Men nu, lite mer än ett år senare, avslöjar Stenmarck att han träffat kärleken på nytt. 

Artisterna Martin Stenmarck och Hanna Hedlund träffades på en personalfest i slutet på 90-talet och har hängt ihop sedan dess. 

I samband med att Martin fyllde 40 år bestämde sig Hanna för att fria, då hon tröttnade på att Stenmarck aldrig kom till skott. De tillbringade totalt 23 år som gifta och fick tre barn tillsammans innan de ansökte om skilsmässa. 

Rykten om en skilsmässa började cirkulera redan under våren 2021, när det uppdagades att paret separerat. Kort senare blev det officiellt att det kända paret skulle skilja sig, efter att ha levt tillsammans nästan hela Hannas vuxna liv. 

Separerade redan innan

Paret valde att berätta om nyheten genom ett gemensamt tillkännagivande på Instagram, där de postade en bild på dem ihop. 

“Vi har levt separerade i över ett halvår och har beslutat oss för att fortsätta med det. Vi har funnits där och stöttat varandra i vått och torrt och det kommer vi alltid göra.

Våra tre underbara barn är och förblir mittpunkten och det viktigaste i våra liv. Vi kommer alltid att vara familj men är inte längre ett par. Det har såklart varit en stor förändring för oss alla och vi kommer med största respekt för varandra och framförallt våra barn inte kommentera detta i andra sammanhang. Kram på er och ta hand om er!

Martin och Hanna”, skrev de då. 

LÄS MER: Hanna Hedlund och Martin Stenmarck separerar – efter 23 år tillsammans: ”Stor förändring för oss alla”

Parets överenskommelse

När media jagade dem för en kommentar sa makarna att de kommit överens om att inte prata om anledningen till skilsmässan offentligt, något båda hållit fast vid. 

Hanna kommenterade dock sina känslor i podcasten ”Jessica & Hanna – Å andra sidan”, som hon har tillsammans med kompisen Jessica Wahlgren.

– Det har varit en sorg. Som en stor sorg, på varje årsdag, det väcks till liv av minnen eller en låt. Det kan komma jättemycket känslor, verkligen, sa Hanna tidigare. 

Martin Stenmarcks nya kärlek

Nu har det gått lite mer än ett år sedan skilsmässan blev officiell, och Martin Stenmarck har träffat kärleken på nytt. 

Martin Stenmarck. Foto: Claudio Bresciani / TT
Martin Stenmarck. Foto: Claudio Bresciani / TT

I programmet Halv tre med Lotta Bromé berättar han att han inte längre är singel.

– Jag har någon som jag tycker om, säger han i programmet, men mer detaljer än så vill han inte dela med sig av.

LÄS MER: Martin Stenmarcks tårar – privata videon visar Hanna Hedlunds beslut inför Let’s dance: ”Jag kan inte…”