Mat-Tinas förvandling – nya frisyren får följarna att reagera: ”Vad har du gjort?”

Tina Nordström är inte bara kock, hon är också en av våra mest folkkära tv-profiler. Med sin sprudlande personlighet och energi har hon fått många att vilja se mer av henne, vilket gett stjärnkocken en stor följarskara på sociala medier. 

I sina senaste videos på Instagram och Facebook visar Tina upp en ny stil som får följarna att reagera. Se hennes förvandling längre ner. 

Tina Nordström, även känd som “Mat-Tina”, blev känd från tv efter att hon medverkade i Årets kock-tävlingen 2000. Tina blev snabbt en älskad tv-personlighet som efterfrågades till flera tv-produktioner.

Hon har haft flera egna matlagningsprogram, bland annat “Tinas mat”, “Tinas kök” och “Tina i fjällen”. 

De senaste åren har hon tillsammans med andra erfarna kockar varit domare i ”Sveriges yngsta mästerkock”, och hon har även varit programledare för “Hela Sverige bakar”. 

Tina Nordström på sociala medier

I sociala medier delar Tina ofta med sig av mat- och baktips och recept. Detta i kombination med henne färgstarka personlighet har gett henne många följare på sociala medier, och ofta lovordas Tina för både stil och personlighet. 

Texten fortsätter efter bilden

Tina Nordström i Sveriges yngsta mästerkock. Foto: TV4
Tina Nordström i Sveriges yngsta mästerkock. Foto: TV4

Mat-Tinas nya frisyr

Om hennes nya frisyr går dock åsikterna isär. I videofilmer och foton som laddats upp den senaste tiden kan man se att Tina skaffat sig en helt ny frisyr.

Färgen? Rosa. 

“Tokigt. Vad har du gjort med ditt fina håååår- vilken färgnyans”, lyder en av kommentarerna vars följare reagerat på den nya frisyren. 

“Men håret! Har du skaffat teskedsgummans frilla sköna du”, skriver en annan. 

I ett videoklipp där Tina delar med sig av tips på vad man ska göra och inte göra när man provar vin syns den klara rosa färgen tydligt, och även om flera ifrågasätter färgvalet så är kommentarerna övergripande positiva. 

“Du är sååå jäkla underbar”, skriver en följare.

“Snygg färg i håret och det passar så bra på dig”, skriver en annan.

“Jaa tycker också hon är snygg och väldigt rolig”, skriver en av många.

Hur kan man inte älska Mat-Tina? Dela gärna om du också vill se mer av denna härliga personlighet i TV.

Glöm inte att följa Nöjeslivet på Facebook för fler kändisnyheter. 

LÄS MER: Tina Nordströms oväntade fullständiga namn – som tv-tittarna kanske inte kände till