Matilda Boza väntar sitt andra barn – ska få en pojke

Förra året blev Matilda Boza mamma för första gången när sonen Ben föddes. Nu kommer TV4-profilen med ännu ett glädjande besked – hon väntar barn igen.

”Ben ska bli storebror”, skriver hon på Instagram.

TV4-tittare har fått lära känna Matilda Boza, 32, de senaste åren. Det ständigt jobbande nyhetsankaret syns oftast på TV4 Nyheterna, men har även hoppat in som programledare i ”Nyhetsmorgon” under somrarna.

Men förra året försvann Matilda från tv-rutan. Anledningen var att hon fick sitt första barn och var därför mamma-ledig.

Matilda Boza ska bli mamma igen – avslöjar könet på bebisen

Det har inte gått många månader sedan Matilda återvände till tv-rutan, men nu kommer hon med ett nytt glädjande barnbesked – hon väntar sitt andra barn.

Det avslöjar profilen på Instagram.

Ben ska bli storebror”, skriver hon.

För Aftonbladet delar Matilda med sig av sina tankar över att bli mamma igen.

– Det känns superbra även om jag tror att jag inte riktigt har förstått än att vi snart kommer ha två barn. Det är svårt att veta vad det innebär, men det känns väldigt roligt att ha möjligheten att få ett till barn och det är också väldigt kul att ge Ben en liten lillebror, som det är.

Sonen Ben är endast 1,5 år gammal, men enligt Matilda var det planerat att skaffa ett till barn även om lillebror kommet tidigare än planerat.

– Vi visste att vi ville ha flera barn, men däremot visste vi inte att det skulle komma nu. Men det är vi jätteglada för.

Andra sonen väntas även komma runt Bens födelsedag, vilket Matilda ser som en positiv sak då han kan få en lillebror i present.

– Ben fyller två år 28 februari och det här barnet är beräknad att komma några dagar innan storebrors födelsedag. Så han får en lillebror i födelsedagspresent. Vi hoppas att de kommer bli bästisar.

Vi är så glada för din skull Matilda, vi önskar er all lycka!

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev