Foto: Ebrahim Noroozi/AP/TT, Jordan Strauss/AP/TT

Matt Damon varnade bästa vännen Ben Affleck för J.Lo – han tyckte inte det var klokt att gifta sig med henne

Ben Affleck och Jennifer Lopez hade redan varit ett kärlekspar tidigare i livet när de återfann varandra 2021 och gifte sig året därpå.

Hans bästa vän Matt Damon var inte övertygad om att äktenskapet skulle hålla – nu ser det ut som att han hade rätt från början. Det florerar nämligen skilsmässorykten om stjärnparet.

För många var faktumet att Hollywood-skådespelaren Ben Affleck, 51, och världsartisten och skådespelaren Jennifer Lopez, 54, hittade tillbaka till varandra efter 20 år det ultimata beviset för att kärleken övervinner allt.

Men alla var inte lika övertygade.

Enligt Daily Mail var inte Oscars-belönade skådisen Matt Damon, 53, helt nöjd med bästa kompisen Bens beslut att återuppliva romansen med J.Lo, mindre än 20 år efter att de bröt sin förlovning.

Han varnade sin vän att det skulle vara ett misstag att gifta sig med superkändisen, men det struntande Ben Affleck i. Ceremonin ägde rum i Las Vegas 2022.

Anledningen att Damon inte är så förtjust i att Affleck hittat tillbaka till Lopez är att han är rädd att kompisen ska tappa kontrollen och hamna i en ond spiral i äktenskapet.

Florerar rykten om skilsmässa

Nu ser det även ut som, enligt Daily Mails insiderkällor, att Ben Affleck och Jennifer Lopez har en del privata problem att lösa. Han ska nämligen ha flyttat ut från parets gemensamma hem i Beverly Hills (ett hus som sägs vara till försäljning) och hon ska ha ställt in sin Nordamerika-turné på grund av att hon behövde tid med sin familj.

Ingen av kändisarna har heller gjort något officiellt uttalande om det här, ingen har dementerat ryktena om att en skilsmässa hänger i luften.

Matt Damon var tidig med att förutse detta. Enligt Daily Mail ville han att kollegan och vännen – som han slog igenom med kultklassikern ”Good Will Hunting” ihop med 1997 – skulle fokusera på sitt arbete så att han inte tappar bort sitt fokus på karriären och på framtida mål.

– Matt försökte varna Ben när han blev tillsammans med J.Lo igen att detta kunde hända, säger källan till Daily Mail.

– Matt var där för att hjälpa Ben att komma på fötter efter deras första separation och han kände att detta skulle hända igen, fortsätter personen.

”Vad har hon någonsin gjort…?”

Själv har Matt Damon haft ett stabilt äktenskap med sin fru Luciana Barrosa i nästan två decennier.

– När saker och ting började falla isär sa Matt till Ben att han stöttar honom i vilket val han än gör men han vill att han ska fokusera på sitt arbete. Ben ägnade så mycket tid åt att fokusera på J.Los projekt, precis som han gjorde första gången. Han sa till Ben: ”Vad har hon någonsin gjort för din karriär?”, säger källan.

Efter att Affleck och J.Lo bröt sin förlovning 2004 började han dejta skådespelaren Jennifer Gardner. De gifte sig 2005 och fick tre barn innan de separerade 2015.

Vilka skriverier om några av Hollywoods största namn. Det återstår att se om de är helt sanna.

Hoppas bara att alla är nöjda och glada framöver, oavsett vad utgången blir. Ibland är det bästa man kan göra att faktiskt separera.

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev