Melinda Jacobs kärlekslycka med E-type – nya privata bilderna från bröllopsresan väcker känslor: ”Vackert och romantiskt”

Melinda Jacobs, Martin "E-type" Erikson, Izadora, bröllopsresa

Foto: Instagram/ @missmelinda_J

Melina Jacobs och Martin ”E-type” Erikson firade nyligen sin sprudlande kärlek med ett storslaget bröllop. Nu delar Melina med sig av nya bilder från deras romantiska bröllopsresa tillsammans.

De allra flesta drömmer nog om den där kärleken som man bara inte kan få nog av.

Om att hitta en person som man vill dela allt med- lycka, sorger, fina stunder, svåra beslut och allt vad livet har att erbjuda.

En san kärleken som aldrig rostar, och en trygg hand att hålla i när det blåser upp till storm.

När den väl dundrar in i livet så gäller det att hålla hårt i den. Något Melinda Jacobs och Martin ”E-type” Erikson minst sagt gjort.

Foto: TV4

Fick sitt första gemensamma barn

Paret träffades våren 2022, och därefter har de haft fullt upp. Amors pilar träffade de båda rakt i hjärtat, och kärleken var snabbt ett faktum mellan dem.

Därefter har de både köpt hus tillsammans, och även välkomnat dottern Izadora till världen, som föddes i början av året.

– Det känns otroligt, det är bara en enorm glädje. Jätteskojigt och spännande och underligt. Jag ställer mig väldigt ödmjuk inför det hela eftersom jag har levt ganska länge i tron att det inte skulle bli barn och så blir det ändå tvärt om, sade Martin ”E-type” Erikson till Aftonbladet i samband med att nyheten kom ut.

”Omringade av så mycket kärlek”

Men det är inte bara bebislycka och husköp som stått på agendan för paret.

För några dagar sedan fick de även dela med sig av rungande ”JA” till varandra när de firade sin kärlek med ett storslaget bröllop.

Foto: Instagram @missmelinda_j

”Funderar och funderar vilka ord jag ska använda… vilka är stora nog, tillräckliga? Vilka kan beskriva den magiska dag vi fick uppleva i lördags omringade av så mycket kärlek. Jag är så lycklig och tacksam. Tar nog några dagar att landa och hitta dom,” skrev Melinda på sin Instagram efter ceremonin.

Melinda och E-types bröllopsresa

Efter bröllopet åkte de iväg på en bröllopsresa till Italien, och även lilla Izadora var med.

E-type och dottern Izadora i Venedig. Foto: Instagram/ @missmelinda_J

Något de minst sagt verkar glada över, och Melinda har nu delat med sig av fina bilder från deras romantiska resa tillsammans.

”Det är inte helt enkelt att komma iväg på smekmånad med 6 barn hemma. Men några dagar i Venedig blev det. Lillan följde med och de andra var hemma med bästa servicen. Venedig var precis så vackert och romantiskt som vi föreställt oss. Vi hade fantastiska dagar tillsammans med ljuvlig mat och tid för varandra,” skriver hon på sin Instagram.

Foto: Instagram/ @missmelinda_J

Följarnas reaktioner

I kommentarsfältet är det många som delar med sig av varma ord till paret och som skriver hur härligt det ser ut.

”Hoppas ni haft en härlig liten bröllopsresa och att ni fått njuta av lite lugn och ro”

”Så ljuvligt, och vilka vackra bilder ”

”Så härligt att se lycka och kärlek. På nåt sätt extra när ni båda upplever det. Välförtjänta, ger hopp”

”Det kallas 100% lycka”

”Ni gör världen vackrare med er kärlek”

Foto: Instagram/ @missmelinda_j

Ni är så fina tillsammans! Vi önskar er allt gott!

Exit mobile version