Melinda Jacobs nya besked med Martin "E-Type" Erikson – tunga bakslaget för familjen
Melinda Jacobs, E-type

Melinda Jacobs nya besked med Martin ”E-Type” Erikson – tunga bakslaget för familjen

Martin ”E-Type” Eriksson och Melinda Jacobs har sedan förra året varit ett par. Under den senaste tiden har de haft många bollar i luften då de både fått barn och bygger hus tillsammans.

Nu har dock paret drabbats av ett bakslag.

Det var under våren förra året som Martin ”E-Type” Erikson och Melinda Jacobs bekräftade att de var ett par.

Kärleken spirar verkligen mellan paret och sedan de blev ett par har mycket hänt. Den 20 januari i år fick paret sitt första barn tillsammans, vilket också var första gången som Martin blev pappa.

– Det är så överväldigande att bli förälder, även för mig som varit med om det här innan. Men för Martin, som längtat och väntat i så otroligt många år är det nästintill övermäktigt. Det har blivit många tårar, berättade Melinda efter förlossningen i en intervju med Motherhood.

LÄS MER: Nya bilden på Melinda Jacobs och Martin ”E-Type” Eriksons dotter väcker reaktioner – nu ser alla samma sak: ”Så lik…”

Melinda Jacobs, E-type
Foto: TV4

Renoverar nya huset

Paret har också hållit på att renovera ett hus i Vadstena, som de hade tänkt att flytta in i under slutet av juli. Men nu har familjen fått skjuta upp sina flyttplaner. I en intervju med Hänt i slutet av juni berättade Melinda om flyttkaoset:

– Det nya huset är det fullt kaos i. Tanken är att vi ska flytta in om fem veckor, men vi får se. Det är mest kaos på båda ställena just nu, sa Melinda då till Hänt.

Paret har under sommaren dessutom valt att semestra på Gotland, så det har minst sagt haft en hektisk tid att hinna med att få ihop hela livspusslet.

LÄS MER: Melinda Jacobs och Martin ”E-type” Eriksons härliga familjelycka – bekräftar nya planerna med dottern: ”Vi ska…”

Melinda och Martins bakslag

Nu avslöjar Melinda bakslaget med flytten in till deras nya hus. Renoveringen har dragit ut på tiden.

I ett inlägg på Instagram visar Melinda Jacobs upp familjens nya hus och berättar att de ännu inte kan flytta in.

Tyvärr fick vi skjuta upp flytten några veckor men nu är det nära”, inleder Melinda inlägget.

Men snart ska familjen kunna flytta in i huset. Melinda fortsätter inlägget med:

Titta så fint det blir. Övre plan är nästan helt klart. Nu sätts det lister och ska målas där nere. Vi har öppnat upp till en öppen planlösning på nedre plan så kök och vardagsrum sitter ihop. Där ska det målas i samma beiga kulör som köket i dagarna🥰 Fortsättning följer”.

Hoppas att ni snart kan flytta in med familjen Melinda och Martin! Huset ser väldigt fint ut!