Melinda Jacobs nya hälsobesked – efter tuffa perioden i graviditeten: ”Påfrestning på…”

Nu är det inte speciellt långt kvar tills Melinda Jacobs och Martin ”E-type” Eriksson äntligen får välkoma sin bebis till världen.

Något som Melinda ser fram mycket emot. Speciellt då hennes mående inte är på topp just nu.

– Jag har svårt att gå, värk i kroppen och mycket sammandragningar, skriver hon på Instagram.

Att få dela livet med en person som man älskar är något de allra flesta drömmer om, och att då få chansen att bli föräldrar tillsammans är såklart magiskt.

När Melinda Jacobs och artisten Martin ”E-type” Eriksson träffade varandra sa det ”klick” och Amors pilar träffade rakt i hjärtat.

Nu väntar de sitt första barn tillsammans, och ser mycket fram emot att få välkomna det lilla livet.

”Levt ganska länge i tron att det inte skulle bli barn”

E-type trodde länge att han aldrig skulle få bli pappa, något han beskrivit som väldigt jobbigt.

– Åren har gått och jag har inga barn, och jag sörjer det på riktigt. Jag sörjer de barn jag aldrig har fått, sa han i sitt sommarprat i P1.

Men så träffade han 18 år yngre Melinda och då vände allt.

Strax efter att deras relation blev officiell bekräftade paret att Melinda var gravid.

– Det känns otroligt, det är bara en enorm glädje. Jätteskojigt och spännande och underligt. Jag ställer mig väldigt ödmjuk inför det hela eftersom jag har levt ganska länge i tron att det inte skulle bli barn och så blir det ändå tvärt om, har E-type tidigare sagt till Aftonbladet.

”Han har ett så stort hjärta”

Kärleken mellan dem är minst sagt sprudlande och det finns mycket som paret har gemensamt. Först och främst var det Martins stora hjärta som fångade Melinda.

Att han blir en strålande pappa råder det därför inga tvivel om enligt henne.

– Jag vet att han kommer bli en fantastisk pappa för det finns ju faktiskt redan fem barn i denna familjen. Så jag vet att han kommer bli en superpappa, har Melinda sagt i Efter fem.

Melinda Jacobs
Foto: TV4

Nya beskedet om hälsan

Bebisen lär komma vilken sekund som helst, och faktum är att beräknat födelsedatum var den 12 januari.

Melinda skriver nu på sin Instagram att hon är väldigt redo, speciellt då hennes graviditet inneburit rejäla påfrestningar för hälsan.

”Idag har jag beräknat födelsedatum och är så redo att möta bebis. Som jag längtar. Kanske inte lika redo för själva födandet men som gravid är jag klar. Kroppen som annars är ganska liten bär på mer än 20 kg mot vad den brukar och otränad som jag är blir det en stor påfrestning på andningen. Jag har svårt att gå, värk i kroppen och mycket sammandragningar. Illamåendet håller i så håll tummarna att bebis kommer i dagarna,” skriver hon.

STOCKHOLM 20220301 Melinda Jacobs, familjehemsmamma till "Lilla hjärtat" i riksdagen i samband med en pressträff om utredningen av förutsättningarna för att införa barnets bästa som ett självständigt rekvisit vid prövning av upphörande av vård i familjehem enligt LVU. Foto: Fredrik Persson / TT
Foto: Fredrik Persson / TT

Vi håller absolut tummarna för att bebisen snart kommer, Melinda, och önskar er stort lycka till!