Foto: Instagran/missmelinda_j

Melinda Jacobs och ”E-Type” firar bröllopsdag

Melinda Jacobs och Martin ”E-Type” Erikson är ett av Sveriges hetaste kändispar – nu firar de ett år som gifta.

Melinda Jacobs, 40, och Martin ”E-Type” Erikson, 59, gick ut offentligt med att de var ett par under våren 2022. Sedan dess har deras kärlek bara blomstrat och mycket har hänt för paret.

Ända sedan de blev tillsammans har de bland annat hunnit med att skaffa ett gemensamt barn och renoverat en stor villa i Vadstena, vilket kan behövas med tanke på deras stora familj.

Sedan tidigare har Melinda tre egna barn från tidigare förhållanden och i familjen bor även fyra familjehemsplacerade barn. Totalt är det alltså åtta barn och två vuxna som bor i det nyrenoverade huset i Vadstena.

Firar bröllopsdag

Den 16 september 2023 var det Melindas och Martins stora dag i livet. Det var nämligen då som de sa ja till varandra under sitt kändistäta bröllop. Och under gårdagen firade alltså paret ett år som gifta! Melinda Jacobs valde att uppmärksamma jubileet på Instagram med en film och orden:

Bröllopsdag! Tänk att det idag gått ett helt år. Den här filmen tål att delas om och om igen. Bästa bästa dagen. Hoppas han friar igen”.

Stort grattis till er! Ni är så fina ihop!

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev