Mia Parneviks intima knep – för att hålla passionen vid liv med maken Jesper Parnevik

Mia Parnevik har hållit ihop med maken Jesper Parnevik i snart 40 år. Det är långt ifrån alla som lyckas få sina relationer att hålla såpass länge.

Men paret har några små knep för att hålla passionen vid liv…

Jesper Parnevik, 58 och Mia Parnevik, 55, träffades i en bar i slutet av 80-talet när Jesper helt sonika gick fram och började prata med Mia.

Mia Parneviks familj

Paret Parnevik gifte sig 1994 och sedan dess har familjen växt med de tre döttrarna Peg, Penny och Philippa samt sonen Phoenix.

Sedan dess har Mia och Jesper även hunnit bli morföräldrar sedan dottern Penny fått barn.

Efter nästan 40 år tillsammans så behöver man hitta sätt att hålla relationen levande – och Mia har några knep.

Bild: Instagram

”Gilla sina kurvor…”

Att ha roligt tillsammans är en given punkt att tänka på.

– Vi försöker se till att göra en tisdag till en fredag. Det behöver inte vara något märkvärdigt, det räcker att ta över lite vänner på spagetti och köttfärssås och dricka lite gott vin och bara ha roligt. Att göra mer vardagliga saker som är roligt tror jag är viktigt för då blir man kärare, har Mia berättat för Aftonbladet.

Bild: Instagram

Men det finns även annat.

– Det är så viktigt att ha roligt ihop och att ha mycket … kärlek. Nu borde jag kanske inte säga sex men det är väldigt viktigt. Att gilla sina kurvor. Och att skratta tillsammans. Allt blir sexigare med garv och om man tycker om sig själv. Det ena leder till det andra. Det är underskattade, men viktiga sextips, har Mia sagt till Expressen.

Bild: Instagram

Vilka bra och smarta tips! Tryck nu på DELA-knappen för att hylla familjen Parnevik!