Mia Skäringer om kaotiska bröllopsdygnet: ”Är fortfarande imponerad”

Foto: Instagram

Hon skrev då ett ärligt Facebook-inlägg som blev väldigt uppmärksammat och uppskattat.

”Så kommer dagen då hon får punktering på cykeln i ett triatlon utan mål. Vi hejar på! Täta hålet för fan och skynda vidare. Inte stanna upp. Inte känna efter. I den här tävlingen som helt och hållet avgörs på graden av uthållighet ska hon inte bara cykla, springa och simma”, stod det bland annat i texten:

”Hon ska lämna, jobba, hämta, handla, lyssna, diska, trösta, bära, föda, städa, förstå, tvätta, älska, laga mat, skratta, resa, vara smal, snygg, se lite kåt ut och betala alla räkningar. Noga akta sig för att bli en bitterfitta som luktar rutten blomvas så fort hon öppnar käften, en sån som ryggen börjar kröka sig på för att hon burit för mycket barn och bekymmer.”

2010 träffade hon Gabriel Lazar. Sitt livs kärlek.

– Det var asbra att träffas i den situationen, annars hade det nog aldrig blivit nånting. Jag hade bestämt mig för att typ aldrig mer släppa in nån, så det var väl bra att han smet in när jag mådde som jag gjorde, har Mia Skäringer tidigare sagt till GT.

Mia kom tillbaka från sin utbrändhet och paret gifte sig sommaren 2015: Den lyckligaste dagen i livet.

Det är i samband med parets tvååriga bröllopsdag som Mia öppnar upp om bröllopet i Thailand. Men Skäringer berättar också att bröllopet kunde slutat illa: Hela familjen blev nämligen magsjuka nere i Thailand.

”Är fortfarande imponerad över hur vi fick ihop allt med alla barn och mellan alla magsjukor. Det syddes klänningar på en eftermiddag”, skriver hon och fortsätter:

”Jag fick urringning ner till naveln! Men det verkade tursamt. Och mer likt livet i verkligheten”, skriver Mia och hyllar samtidigt sin make på den tvååriga bröllopsdagen:

”Jag älskar dig Gabriel Lazar! Du fick i alla fall vara frisk under ceremonin”.

Foto: Wikimedia

Mia blev dessutom nyligen nominerad till en Guldbagge för Bästa kvinnliga huvudroll i Solsidan-filmen! Kul!

Grattis på bröllopsdagen, Mia! Du är en riktig förebild!

Exit mobile version