Mia Skäringer slår rekord – här är hennes ärliga ord till svenska folket

Mia Skäringer har gjort succé med föreställningen ”Avig Maria – No more fucks to give”.

Nu kan den folkkära skådisen bjuda på ett riktigt glädjebesked.

Skäringer har satt nytt publikrekord.

– Jag är så lyckligt att få säga allt jag säger i min föreställning under en hel turnésväng till, säger hon i ett uttalande på sin hemsida.

Vi kan uppenbarligen inte få nog av Mia Skäringer och hennes hyllade show ”Avig Maria – No more fucks to give”.

Nu rapporterar Expressen att hennes senaste föreställning i Globen, var den femte utsålda i ordningen. Skäringer har därmet sålt totalt 56 218 biljeter, vilket är nytt rekord!

Samtidigt meddelar Skäringer att biljetter släpps imorgon (reds. anm. 19 mars klockan 10.00) släpps till nya föreställningar i Stockholm och Göteborg.

Mia Skäringers ärliga ord – efter succén

På sin Instagram utvecklar Skäringer sina känslor kring rekordet.

– Nej, jag har kanske inte skrutit så jävla mycket. Och definitivt inte fjäskat för branchen. Inte haft några fancy kändis premiärer. Jag släppte klungan. Avstod från att simma medströms i ankdammen, för att jag helt enkelt är jävligt ointresserad. För att jag inte mår bra där. Det var ingen medveten strategi. Handlade mest om överlevnad. Och rädslan för att tappa bort sig själv. Social fobi och bipolaritet. Ett behov att att få vara ifred. Och med min familj, skriver hon.

– I efterhand är det kanske det jag är mest stolt över i hela min karriär. Att jag vågade göra det som passade mig utifrån den människa jag är och det jag trodde på. Och att det just är den kompromisslösheten som tagit mig ut på den här spetsen. Så faktiskt; In your Face grabbar. Det är jag, Metallica, Eminem och Kent. Alla ni som är så intresserade av försäljningssiffror. Som räknat om och förbi. Förenklat och förklarat min framgång. Reducerat mig till en ”kvinnlig komiker” som hade tur i tiden. Vi har ett nytt resultat. Jag klarade mig fint utan ryggdunk. Utan att någonsin tänka på att jag är kvinna.

Mia Skäringer är en av Sveriges mest folkkära skådespelare. Hon fick sitt genombrott med radioprogrammet ”Roll on” tillsammans med Klara Zimmergren. Sen dess har hon synts i serier som ”Mia och Klara”, ”Ack Värmland” och den omåttligt populära TV4-serien ”Solsidan”.

 

Det här du verkligen så väl värd, Mia! Dela artikeln om du också tycker det.