Mikael Persbrandt och Sanna Lundell i stor sorg – nu berättar de: ”Tog sitt sista andetag”

FOTO: Wikipedia commons/Instagram

Mikael Persbrandts och Sanna Lundells hund Whoopie har somnat in. Lundell skrev tidigare på sin blogg om att de fått beskedet att hunden drabbats av cancer.

”Whoopie har cancer i tandköttet som har spridit sig till käkbenet och kraniet. Hans dåliga tänder var inte bara dåliga tänder. Veterinärerna kan inte göra mer nu. Han har väldigt väldigt ont. Jag trodde att jag var tuff. Har alltid sagt att ska man ha djur så måste man förbereda sig på den sista dagen. Fatta beslut för att de ska slippa lida”‚ skrev Sanna på bloggen.

Några dagar senare ger hon nu ett nytt besked. Whoppie har gått bort.

Hunden ska inte ha velat äta eller gå ut. Till sist somnade han in i sin mattes famn.

Nu öppnar Sanna Lundell upp om sorgen. Foto: Wikkimediacommons/Frankie Fouganthin

”Så tacksam över att han fick komma iväg så milt och fint. Att vi fick en sista helg med honom”, skriver Sanna Lundell på bloggen,

”Men i morse var han färdig. Han orkade inte mer. Och det blev ett så fint och lugnt avslut”.

Sanna Lundell om avskedet

Familjen har nu begravt sin älskade hund och tagit farväl.

”Pojkarna fick krama honom och klappa honom och hålla honom hårt hårt och pussa på de där bedårande små öronen och ta farväl innan vi bar honom till den lilla gropen som M grävde uppe på kullen under kastanjen i lördags och lade ner honom i ett hav av dahlior, lavendel och ringblommor”.

”Det är så tomt här nu. Så oändligt tomt.”, fortsätter Sanna.

Så sorgligt! Vila i frid lilla Whoppie. Nu skickar vi våra tankar till Mikael, Sanna och barnen i kommentarsfältet på Facebook.

Exit mobile version