Mikael Persbrandt och Sanna Lundells svindyra detaljer i lyxhemmet – så mycket kostar möblerna i huset

Mikael Persbrandt och Sanna Lundell har fattat beslutet om att sälja sin stora gård utanför Nynäshamn.

Och det är inte bara huset som är värt mycket pengar – även parets inredning är värt uppemot en halv miljon kronor.

Skådespelaren Mikael Persbrandt, 60, och journalisten Sanna Lundell, 45, har varit ett par sedan 2005.

Tillsammans har de sönerna Igor, 17, Lo, 14, och Fox, 5, samt Sannas dotter Olga Craaford som hon fick med artisten Wille Craaford.

Sanna Lundell och Mikael Persbrandt
Foto: Jessica Gow/TT

Under många år levde Mikael och Sanna som Särbos innan de till slut valde att flytta ihop 2016. De köpte då den lyxiga Stora Lundby gård, som ligger i Sorunda utanför Nynäshamn.

Men av oklar anledning så har nu Persbrandt och Lundell valt att lägga ut huset till försäljning.

Huset är på 500 kvadratmeter och kostade 14,5 miljoner kronor när paret köpte det. I dag har värdet stigit och utropspriset är nu på svindlande 35 miljoner kronor. Mer bilder på huset hittar du här.

I villan finns gott om bekvämligheter så som pool, biograf och eget gym.

Lyxiga detaljerna i villan

Men det finns även flera lyxiga inredningsdetaljer som knappast är köpta på Ikea. Dessa får man anta inte ingår för den som köper huset dock.

Sajten Nyheter24 har kollat närmare på bilderna inifrån Mikael Persbrandt och Sanna Lundells villa. Där har de hittat några riktiga dyrgripar. Bland annat är de ägare av fåtöljen Bikini som designades 1961 av Hans Olsen för Frem Rojle. Den danska designklassikern har en prislapp på uppemot 65 000 kronor.

Paret tycks också vara stora beundrare av märket Svenskt Tenn. I vardagsrummet har de nämligen två fåtöljer och en soffa som alla är från Svenskt Tenn. Den ena fåtöljen heter Oxford, designad av Ragnar Helsén 1968. Den kostar 48 600 kronor.

Den andra fåtöljen heter 568 och är designad av Josef Frank 1936. Prislappen för den ligger runt 57 800 kronor.

Soffan, som också den är från Svenskt Tenn, går under namnet Liljevalchs och för en sån får man i regel ge över 200 000 kronor för.

Runt matbordet har de Hans Wegners berömda Y-stolar till ett sammanlagt värde av omkring 40 000 kronor.

 Y-stolen ritades år 1949 av den danske designern Hans J. Wegner och tillverkas fortfarande. Pappersgarnet till sitsen tillverkas av svensk skog och vaxas för att stå emot fläckar och missfärgning. Foto: Naina Helén Jåma / TT
Y-stolen ritades år 1949 av den danske designern Hans J. Wegner och tillverkas fortfarande. Pappersgarnet till sitsen tillverkas av svensk skog och vaxas för att stå emot fläckar och missfärgning. Foto: Naina Helén Jåma / TT

På väggen hänger dessutom en bild tagen av fotografen Leif-Erik Nygårds som föreställer Marilyn Monroe. ”Marilyn Monroe, Bel Air Hotel, June 27th 1962”, heter verket som tidigare har sålts signerad av Nygårds för 90 000 kronor.

Marilyn Monroe.
Den kända bilden av Marilyn Monroe. Foto: LEFTERIS PITARAKIS/AP

Nyheter24 har beräknat att de samlade inredningsdetaljerna hemma hos familjen Persbrandt-Lundell uppgår till ett värde av 460 800 kronor – inte illa!

Hoppas att ni hittar ert nya drömboende Sanna och Mikael!

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev