Mikael Persbrandts framtidsbesked – efter alla år: ”Det är dags snart att…”

Mikael Persbrandt har en lång och framgångsrik skådespelarkarriär i ryggen.
Men nu ser den ut att gå mot sitt slut, berättar han i TV4:s program ”Expeditionen”.
– Det är dags snart att avveckla hela den där skådespelarbiten tror jag. Bara stänga ner butiken, säga att det får räcka nu, säger han i programmet.

Mikael Persbrandt har gjort många stora roller genom karriären både i Sverige och utomlands. Under en lång tid spelade han Gunvald Larsson i ”Beck” och senast förra året hade han huvudrollen i den kritikerrosade filmen ”Tårtgeneralen”.

Förutom på vita duken har 56-åringen även spelat en mängd teater och just nu är han aktuell i TV4-programmet ”Expeditionen”.

Mikael Persbrandt i ”Expeditionen”

Tillsammans med en mängd kända svenskar, bland dessa friidrottaren Sanna Kallur och meteorologen Nils Holmqvist, ska Persbrandt ta sig an utmaningen att bestiga bergstopen Lobuche Peak i Himalaya.

Bildkälla: Wikipedia Commons

I kvällens avsnitt är Persbrandt och resterande på väg mot sin destination, men trots att de är lång hemifrån känner flera människor igen honom.

Nya framtidsbeskedet

Persbrandt berättar att han sedan länge slutat gnälla på att han alltid blir tittad på. Men samtidigt berättar han att han egentligen vill göra någonting annat än skådespela.

– Det är dags snart att avveckla hela den där skådespelarbiten tror jag. Bara stänga ner butiken, säga att det får räcka nu, säger Persbrandt i programmet och forsätter: 
– Bara hugga ved hemma på gården.

Foto: Claudio Bresciani / TT

Vidare berättar Persbrandt att det i dag är annorlunda under filminspelningarna. I dag är han ofta en av de äldre, någonting han ser vackert på.

”Väldigt bra plats”

Samtidigt är han väldigt nöjd med var han befinner sig i livet.

– Jag är på en väldigt bra plats i mitt liv just nu i mig själv och med min familj, säger Persbrandt i TV4:s Expeditionen.

Expeditionen sänds i TV4 på torsdagar klockan 21.

Du är en himla duktig skådespelaren, Mikael. Dela om du håller med!

Exit mobile version