Mikael ”Soldoktorn” Sandströms kärlekslycka – här är hans romantiska avslöjande

Mikael Sandström, mer känd som Soldoktorn i TV4:s Nyhetsmorgon, verkar ha funnit kärleken – i en tidigare kollega, rapporterar Aftonbladet.

Nu avslöjar han den romantiska kärleksresan.

 

Mikael ”Soldoktorn” Sandström är Sveriges mest folkkära tv-doktor. Genom åren har han bjudit oss tittare på mängder av nyttig och framför allt förståelig information om våra kroppar och hälsa.

Han har också överrösts med kärlek från tittarna. Nu verkar han också få kärlek från annat håll.

Soldoktorn om stödet från Tilde de Paula Eby

Mikael Sandström har i tidigare intervjuer berättat om sorgen efter sin döde sambo som gick bort plötsligt. När det var som värst stöttades han av vännen Tilde de Paula Eby.

När Tilde fick höra att han tänkte tillbringa julen själv sa hon omedelbart stopp.

– Jag, Tilde och Peter Jihde pratade om julbord och stress, och sen var det klart. Då frågade de ”Vad ska du göra?”, och Tilde är rätt bestämd. ”Jag ska åka hem” sa jag, men hon sa ”Nej, det får du inte”. ”Jo, jag bestämmer själv”, sa jag, och åkte till hotellet, berättade doktor Mikael i Nyhetsmorgon.

Och just den julen blev vändningen.

– Om inte det är julens tanke, då vet jag inte vad. Det låter konstigt, en sådan liten sak, men det blev en vändpunkt. Jag var ledsen och deprimerad, men den handlingen fick det att vända för mig, det är jag dem evigt tacksam för.

Mikael Sandström dejtar tidigare Robinson-kollegan

För Aftonbladet avslöjar Mikael Sandström att han nyligen varit på dejt – i Paris.

Mikael Sandström har själv lagt ut bilder från resan.

– Är på ett väldigt speciellt kontor och avhandlar hemligheter. Snart världspremiär, skriver han kryptiskt på Instagram.

Han har även lagt ut en bild från ett fik där två kaffekoppar syns. I ena hörnet skymtar man även en kvinnas ben.

 

Nu berättar Mikael, som tidigare varit med i Expedition Robinson 2003, att det rör sig om en gammal Robinson-kollega. I det här fallet fastighetsmäklaren Camilla Eggenberger, 52, som deltog i samma säsong som Sandström.

– Om vi dejtar? Ja… Jag funderar själv, men vi hade väldigt trevligt i Paris. Men vi har inget mer planerat än så, jag vill inte gå händelserna i förväg. Det vore indiskret av mig för hennes del, säger Mikael till Aftonbladet.

Camilla Eggenberg om resan med Mikael: Romantiskt

Camilla Eggenberg bekräftar att de varit på resa.

– Det var romantiskt och vi dejtade definitivt i Paris. Jag tror vi delade hotellrum också, säger hon till tidningen.

Och hon verkar onekligen uppskatta Mikael som person.

– Jag skojade med honom för ett tag sedan när vi hade vår första dejt. Då förklarade jag att redan under ”Robinson” – jag var lite rädd för det där med småkryp – insåg jag att är det någon jag ska sova bredvid så är det doktorn.

 

Vilket fantastiskt glädjebesked! Skicka dina lyckönskningar till Mikael genom att skriva i kommentarsfältet på Facebook!