Molly Sandén om pinsamma missen i Globen – inför alla

Molly Sandén är inte rädd för att bjuda på sig själv.

Nu berättar hon om helgens spelning i Globen – som gick helt fel.

– Den ska upp på nån slags livslista, skriver Molly Sandén på Instagram.

 

Molly Sandén var inbjuden att spela på Petter A. Stordalens årliga personalevent för anställda i Nordic Choice Hotels i helgen. Men spelningen i Globen gick inte helt som Molly Sandén tänkt sig.

– Så här cool kände jag mig ungefär en timme innan jag råkade flasha Globen, skriver hon på Instagram.

”Ska upp på nån slags livslista”

Exakt vad hon råkat visa för privata delar för publiken berättar hon inte. En annan skulle skämma ihjäl sig. Men inte Molly Sandén, som verkar ta det hela med ro.

– Den ska upp på nån slags livslista ba så jag kan få checka av den, skriver hon om den dråpliga händelsen.

Molly Sandén stöttas: Gör en bara mänsklig

Nu hyllas hon av sina följare för sin öppenhet och självironi.

– Vet du, det gör absolut ingenting! Flasha på du! Glöm inte att du är fantastisk. Visst kan det kännas lite genant men det gör en bara mänsklig, skriver en följare.

En annan kommenterar bilden Molly lagt upp:– Ska man flasha globen ska man se så där snygg ut. U go!!!

– Lite flashing har ingen dött av!!!, skriver en tredje.

Sandén om incidenten med Danny Saucedo

Molly Sandén kan se tillbaka på ett fullspäckat 2018. Förra året släppte hon hyllade albumet ”Större”, och i november ledde hon Diabetesgalan på TV3 med Peter Jihde.

Sandén, som själv har diabetes, berättade då för Nöjeslivet om den gång hon råkat sticka sin fästman Danny Saucedo med en insulinspruta – i ansiktet.

– Han skrattade ju och bara: ”Vad fan gör du?”. Jag blev väldigt orolig för det är så himla sjukt att det ens kunde hända. Då blev jag lite rädd för mig själv. För jag vill alltid ha sprutorna nära mig på nattduksbordet, så att jag om jag vaknar kan parera väldigt lätt. Att jag vet att jag har dem nära till hands. Men att en sån grej skulle kunna hända kunde jag aldrig tro. Även om han var väldigt härlig med det och skrattade så hade det kunnat bli jobbigt, sa Molly Sandén om Dannys reaktion.

[arve url=”//csp.screen9.com/iframe/fABLG4LD60O65bXopqZq1S0EkVRkVrODY2FqRjMCbtnKaD3Td86DnkMZUL1Wev91?autoplay=1&mute=1″ aspect_ratio=”1:1″ /]

 

Det är mänskligt att göra misstag! Det är ändå härligt att Molly kan bjuda på sig själv. Dela gärna om du håller med!