Molly Sandén

Molly Sandéns ärliga kroppsbild väcker starka reaktioner – hyllas efter orden: ”Så himla sorgligt”

Molly Sandén är en av våra mest folkkära svenska artister och för en tid sedan kom hon med det glädjande beskedet att hon väntar sitt första barn.

Nu delar hon med sig av en reflektion på sin Instagram gällande kroppen och de ideal vi lever med idag.

”Lovat mig själv att aldrig mer!,” skriver hon.

Molly Sandén har under hela sitt vuxna liv varit en otroligt älskad och hyllad sångerska.

Monica Zetterlund: Hur gick det till när hennes lägenhet plötsligt fattade eld? Och vad blev hennes absolut sista ord i livet? Lyssna på Nöjeslivets nya podcast här:

Hon slog igenom redan som 14-åring i Lilla Melodifestivalen och därefter har framgångarna staplats på varandra för den unga stjärnan.

Idag är hon en av landets mest folkkära artister och hon har blivit en stor förebild för unga personer runtom i hela Sverige.

Molly Sandén
Foto: Marcus Gustafsson/ TT / 10510

Ska bli mamma

För en tid sedan kom hon med det glädjande beskedet att hon och pojkvännen, David Larsson, väntar sitt första barn tillsammans.

Något som såklart artisten och även hennes fans ser mycket fram emot.

Och precis som de flesta som väntar barn vill stjärnan såklart ha fina bilder att se tillbaks på med bebiskulan i fokus.

Insikten under graviditeten

Men under en fotografering som ägde rum nyligen fick Molly en insikt gällande kroppsideal och de krav vi ställer på oss själva.

Hon valde då att dela med sig av sina tankar på Instagram, och skriva hur galet hon tycker att det är.

”Sjuk grej jag märkte när vi tog de här bilderna… att jag automatiskt drog in magen när jag hörde kameraklicket. Automatiskt! Jag behövde liksom FOKUSERA på att slappna av… Så himla sorgligt att det ska behöva va en bebis i magen för att jag ska komma på mig själv med att göra nåt sånt. Trodde jag hade kommit längre… Men har iaf lovat mig själv att aldrig mer! Magar är fina i alla former. Med eller utan bebisar i. Eller semlor,” skriver artisten.

Följarnas reaktioner

Många i kommentarsfältet på Instagram peppar och håller med Molly efter inlägget.

”Med eller utan bebisar eller semlor. Vackra magar. Behövs påminnas ibland! Fan vad fina vi är och att vi har kroppar som kan bilda bebisar och få oss att kunna springa, kramas och få leva! Tack. ps:du är så fin!”

”Så viktigt det du förmedlar, man ska inte behöva dra in magen för att vara vacker. Du är vacker”

”Du är supervacker och viktig med ditt budskap”

Så kloka ord Molly!