Molly Sandéns beslut med sambon – stjärnan vägrar lägga ut bilder på sin son

Molly Sandén är aktuell med ny singel, kommande album samt en sommarturné.

På sidan om så har hon även familjen vid sin sida.

Därför håller hon sonen utanför offentligheten.

Molly Sandén, 31, släpper den 31 maj nya singeln ”Slutet av sommarn”, vilket är en låt som hon beskriver som lite lättsammare än vad hon brukar göra.

Snart väntar dessutom ett nytt album samt en sommarturné som drar igång den 29 juni och går genom både Sverige och Norge.

– Jag har ju turnerat i stort sett hela mitt liv, det har känts lite konstigt nu att jag inte har gjort det. Det är något som är så speciellt med det där, alla känslor man har gått och burit på som äntligen får komma ut, säger Molly Sandén till Aftonbladet.

Blev mamma i fjol

Det var under 2023 som Molly Sandén födde sitt och sambons första barn. Sedan dess har hon tagit ledigt från musiken ett tag. Dock längtar hon tillbaka till scenen. Hon tycker inte att det är några problem att balansera familjelivet med karriären som artist.

– När jag väl går upp på scenen känner jag att det är där jag mår som allra bäst. Det kan vara kaos och kris runt omkring men där blir jag lugn. Det är som en känslo-berg-och dalbana som jag älskar att vara på, säger Molly till tidningen.

STOCKHOLM 20220809 Molly Sandén efter att ha uppträtt under "Allsångsscenen är din" direkt efter tisdagens Allsång på Skansen. Foto: Christine Olsson / TT
STOCKHOLM 20220809 Molly Sandén efter att ha uppträtt under ”Allsångsscenen är din” direkt efter tisdagens Allsång på Skansen. Foto: Christine Olsson / TT

Därför håller hon sonen undan rampljuset

Det är inte helt ovanligt att kända profiler väljer att visa upp sina barn i sociala medier och dylikt. Men Molly Sandén har en annan syn på det. Hon har aktivt valt att inte lägga ut bilder på sitt barn.

– Det känns skönt att dra en gräns. Det känns bättre att han får bestämma själv senare hur mycket han vill synas, säger hon till Aftonbladet.

Det är helt rätt tänkt Molly!

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

 

Läs mer om...