Molly Sandéns nya förändring – efter uppbrottet från Danny Saucedo: ”Spännande”

.

Det var i förra veckan som chockbeskedet kom: 

Molly Sandén och Danny Saucedo har gått skilda vägar efter sex år tillsammans. De har under den tiden varit ett av Sveriges mest uppmärksammade och populära par.

– Jag festar ensam just nu, så att säga. Det kanske är lite deppigt men det kan också något fint med det på något sätt, det behöver inte alltid vara en dans på rosor, sa Molly i radioprogrammet ”Gry Forssell med vänner” enligt Aftonbladet.

Nu visar artisten upp en ny sida av sig själv – som hyllas av fansen. 

STOCKHOLM 2015-02-25 Danny Saucedo och Molly Sandén anländer till Grammisgalan på Cirkus i Stockholm onsdagen den 25 februari 2015. Foto: Henrik Montgomery / TT

I många år var de ett superpar i fansens ögon. Men redan under Alla hjärtans dag, verkade kärleken inte längre vara densamma.

Molly Sandén lade ut en bild på Instagram som visade att hon firade kärleksdagen ensam och Danny syntes ingenstans.

Då började ryktena spridas – och i början av mars bekräftade Molly Sandén ryktena när hon gästade ”Gry Forsell med vänner”.

https://www.instagram.com/p/BR8IrLAg1lw

– Jag festar ensam just nu, så att säga. Det kanske är lite deppigt men det kan också något fint med det på något sätt, det behöver inte alltid vara en dans på rosor, säger hon i ”Gry Forssell med vänner” enligt Aftonbladet.

Nu visar Molly Sandén upp en ny sida av sig själv. Molly, som också är aktuell med nya singeln ”Den som e den” lade på torsdagen lade upp en ny bild där hennes mörka svall var utbytt – mot ett blont sådant. Dessutom har Molly klippt sig kortare.

”Kan vi låtsas de e fredag?” skriver Molly till de två bilderna.

”Spännande miljö! Spännande tjej också!” skriver ett fan i kommentarerna.

”Du passar i blond hår”, skriver en annan.

”Hur många besök hos frisören blev det? Sjukt snyggt!”, skriver ett annat fan i kommentarerna.

Foto: Instagram/m0llys

Dela gärna vidare för att skicka kärlek till Molly!