Moraeus nya kropp – efter stora viktraset i Biggest Loser VIP

Läsarna fullkomligt jublade i sociala medier när det avslöjades av Kalle Moraeus är en av deltagarna i årets Biggest Loser VIP. Tidigare deltagare, bland annat Anna Book, har lyckats tappa över 20 kilo, och med hälsan i fokus är det något som Kalle Moraeus sett fram emot att ta sig an.

Då programmet inte börjat sändas än har inspelningarna varit hemliga, men nu har första bilderna på Kalle Moraeus läckt, och de visar en helt ny kropp.

Kalle Moraeus övervikt har länge varit ett hot mot hans hälsa, men efter några veckor i Biggest Loser VIP meddelar den folkkäre musikern att han mår bättre än någonsin.
– Jag har gjort en markant förändring i mitt liv. Det har jag önskat väldigt länge att få göra och nu har jag gjort det. Just här och nu i dag känns det som att jag aldrig kommer att bryta det här, säger Kalle Moraeus i en intervju med Expressen.

 

Smalare runt magen och ansiktet

Hur han burit sig åt och exakt hur mycket han gått ner får ingen veta förrän programmen sänds i höst, men den bild som deltagarkollegan Alexandra Zazzi lagt upp på Instagram visar på en betydligt smalare Kalle Moraeus. Både ansiktet och magen har tappat en hel del.

Moraeus: ”Jag är väldigt vältränad just nu”

Kalle Moraeus får inte säga mycket om deltagandet, men att han mår bättre är ett som är säkert.
– Jag mår bättre än någonsin faktiskt. Jag har blivit av med massor av konstiga saker i kroppen som är borta. Jag har haft väldiga problem med ett knä och det är helt spårlöst väck. Det är mycket positivt som har hänt och sen är jag väldigt vältränad just nu.