Morgan Allings nya avslöjande – efter sjukdomsbeskedet

Häromveckan meddelade Morgan Alling att han ställer in sina åtaganden för en tid framöver, då han istället tvingas att lägga sig på operationsbordet.

Men nu avslöjar den folkkäre skådespelaren att han snart kommer att synas i tv-rutan ändå – med ett nytt jobb.

Det var för knappt två veckor sedan som Morgan Alling meddelade att han ställer in sin medverkan i musikalen ”Så som i himmelen”.

Detta på grund av en förstorad njure, som tvingar skådespelaren till operation.

– Det är otroligt tråkigt att inte kunna spela men nu måste jag fokusera på att ta det lugnt, sade Morgan Alling då i ett pressmeddelande.

Istället ersätts Alling tills vidare av kollegan Björn Kjellman i musikalen.

morgan alling, halv åtta hos mig
Foto: Jessica Gow / TT

Men trots sjukskrivningen kommer Morgan Alling snart att synas i tv-rutan. Under måndagen avslöjade skådespelaren nämligen att han är klar för kommande säsong av TV4-programmet ”Halv åtta hos mig”.

I programmet, där fyra främlingar i varje avsnitt bjuder varandra på middag, kommer Alling agera ny kommentator. Han ersätter därmed komikern Pia Johansson, som hade rollen ifjol.

I ett klipp på TV4:s Facebook-sida fick Morgan Alling under måndagen chansen att presentera sig för fansen.

– Hej det är Morgan Alling här. Alltså jag har en jätterolig nyhet. Jag är stolt och hedrad. Det är så att jag är den nya rösten för Halv åtta hos mig. Jag vet. Det är helt sjukt, säger Morgan Alling i klippet.

Dela om du också ser fram emot att höra Morgan Alling i programmet!