Nanne Grönvall tvingades till operation – nu visar hon upp nya livsförändringen: ”Fullständigt obefintlig”

Efter inställda konserter och evenemang har livets förändrats mycket för de som arbetar inom underhållningsbranschen.

Detta har gjort att Nanne Grönvall gjort en stor livsförändring, och nu berättar hon om nya hälsobeskedet efter operationen.

”Kondisen är fullständigt obefintlig”, skriver artisten på Instagram.

Detta året har varit minst sagt speciell för oss alla, ung som gammal.

På grund av pandemin har våra liv tvingats ta en ny riktning och hur vi har levt innan, har förändrats helt efter rådande restriktioner.

Men det är inte bara hur vi gör olika saker som har förändrats.

För många i vårt avlånga land har också jobb gått förlorade på grund av den rådande situationen för att minska smittspridningen.

Nanne Grönvall
Foto: Youtube

Nanne Grönvalls livsförändring

Det vet inte minst folkkära artisten Nanne Grönvall som även hon fick se sin kalender rensas helt, på grund av pandemin.

Men även om jobbsituationen har förändrats visar nu artisten upp en stor livsförändring.

På sin Instagram visar hon nämligen upp hur hon har börjat träna tillsammans med ingen mindre än proffsboxaren Mikaela Laurén.

”Tack för att du får mig att orka kämpa. Kondisen är fullständigt obefintlig efter ett halvår av inga jobb och istället stillasittande med inställningen ”jag skärper mig i morgon”, skriver Nanne i ett inlägg och fortsätter hylla sin nya träningskompis:

”Du gör träning rolig trots att jag sätter mig på golvet emellanåt helt slut, men är strax redo igen efter nån minut, Tack för att du får mig att orka och för den styrka du ger och utstrålar”, skriver hon.

Tvingades till operation

Att börja träna igen har varit viktigt sedan Nanne tvingades till operation i våras.

Hon berättade då att hennes läkare hade upptäckt att hon hade alldeles för höga kalciumvärden i kroppen som fortsatt att stiga på grund av överproduktion i ena bisköldkörteln.

”Eftersom bisköldkörtlarna ligger så nära nerverna till stämbanden fanns det också en oro över eventuell påverkan på detta under operationen. Så visst kände jag en stund av rädsla där jag låg på operationsbordet och just skulle sövas ner”, skrev Nanne då i ett inlägg.

View this post on Instagram

Tack fantastiska personalen på Karolinska sjukhuset i Solna. ❤️❤️❤️❤️ Vaknade så otroligt tacksam c.a 2 timmar efter att ha blivit nedsövd och fått gjort halsoperationen efter flera månaders väntan och operationsplanering. För 6 månader sedan upptäckte min husläkare att jag hade alldeles för höga kalciumvärden i kroppen och som fortsatt stiga pga överproduktion i ena bisköldkörteln. Nu är den borttagen för fyra dagar sedan och jag är sedan dess hemma. Eftersom bisköldkörtlarna ligger så nära nerverna till stämbanden fanns det också en oro över ev påverkan på detta under operationen. Så visst kände jag en stund av rädsla där jag låg på operationsbordet och just skulle sövas ner. Men världens underbaraste operations- och narkos-läkare, sjuksköterskor och undersköterskor tog hand om mig otroligt fint och gjorde ett outstanding jobb. ”Till sjukhus ledningar och landstingsansvariga” – kan inte nog säga hur stolta och tacksamma ni ska vara över er sjukhus personal och dessutom i dessa tuffa tider med både covid-19 och alla övriga sjuka som personal på alla sjukhus tar hand om – GE DEM HÖJDA LÖNER!!! Hur många årtionden ska man behöva tjata utan att något händer!?! Allt färre utbildar sig till sjukvården pga låga löner och tunga, stressiga arbetsförhållanden. Utan dem stannar allt. Tack fina sjukvård personal för att ni finns!!! Verklighetens hjältar. Jag är hemma och återhämtar mig och läker halsen (bilden från uppvaket i sjukhussängen) och håller mig hemma även, som så många andra, också för undvikande av Covid-19. Sorgen är enorm över hur detta påverkar världen med stor livsfara för så många, där viruset både har tagit och fortfarande tar så mångas liv. Plus hela världsekonomin – konkurser och arbetslöshet som riskeras för så många företagare, frilansare och anställda. En fruktansvärt förtvivlad situation för alla. Plus isolering som tar psykiskt på många också. Ring gärna videosamtal till framförallt de som är ensamma. Då känns det lite som att man ”ses och umgås” i alla fall. LOTS OF LOVE AND STAY SAFE EVERYONE! 🌍❤️

A post shared by Nanne Grönvall (@nannegronvall) on

Nya hälsobeskedet

Men operationen gick som bekant bra, och i dag mår hon bra.

– Under förutsättningarna mår jag bra. Det är ledsamma tider med Covid-19 och allt vad det medföljer, både vad det gäller viruset och hur det påverkar oss människor på många sätt.  Men Peter och jag har tagit det lugnt tillsammans och försökt att göra det bästa av situationen, säger Nanne till Hänt.

Så fint att höra att du mår bättre idag Nanne! Så viktigt att ta hand om sig själv!

Följ oss gärna på Instagram, klicka här för att komma till oss på Nöjeslivet.