Nanne Grönvalls ärliga bild hyllas: ”Så här ser man ut när man är 56 bast”

Foto: Instagram/Wikimedia commons

Nanne Grönvall är en av våra mest folkkära artister och har deltagit ett tiotal gånger i Melodifestivalen – både som låtskrivare och artist.

Hon var tidigare en del i vinnargruppen One More Time med bidraget ”Den vilda” 1996, men det är som soloartist vi minns henne som bäst med låtar som ”Avundsjuk” och ”Håll om mig”.

Grönvall, 56, har kämpat mot utbrändhet och så har hon tagit sig igenom bröstcancer. I dag är hon frisk och satsar på en ny karriär, berättar hon i en stor intervju med Aftonbladet.

Foto: Daniel Åhs Karlsson/Wikimedia commons

Där berättar hon också om den bild hon lade upp på Instagram för några veckor sedan, och som fick mycket uppmärksamhet.

– Jag la ut en bild på Instagram häromveckan där jag var fullständigt osminkad, ljuset var hemskt och jag hade mörka ringar under ögonen och skrev ”Så här ser man ut när man är 56 bast”. Jag är trött på den här hetsen, säger Nanne Grönvall till Aftonbladet.

Så här skriver Nanne själv i bildtexten:

”I kväll är det Grammis galan. Det är en hets i sociala medier med att folk ska se snygga ut. Så här kommer en 100% 56-årings osminkade bild. Har aldrig fattat varför osminkade bilder på tjejer eller på killar som sminkar sig, ska väcka upprörda känslor?! Tjejer precis som killar ska våga och känna sig fina med eller uran smink. Kroppshets och utseendekrav står mig upp i halsen. Man bestämmer själv, så jävla enkelt är det! Nu ser jag ut så här. Så är det bara! Take it or leave it. Men snart ska det piffas inför kvällen. Ska bli kul det också.”

Många av Nannes fans har hyllat hennes bild i kommentarerna med ord som ”naturligt är bäst!”.

För några år sedan berättade Nanne Grönvall öppet och ärligt om hur hon tagit sig tillbaka från den kollaps hon drabbades av.

”Bit för bit börjar jag komma tillbaks till verkligheten. Det har känts som att lära sig att gå på nytt, för att återhämta mig och fortfarande går jag ”med stapplande steg” genom vissa dagar. Vissa dagar funkar jätte bra andra känns väldigt tunga. Men jag börjar återfå längtan till musiken och känner alltmer glädje än sorg. Det är en underbar känsla, men som sagt var, jag skyndar långsamt”, skrev Nanne i bloggen.

Dela om du också tycker det är roligt att Nanne är tillbaka!

Exit mobile version