Nanne Grönvalls privata besked med maken Peter – efter tuffa tiden tillsammans: ”Så många saker vi…”

Nanne Grönvall

Foto: Instagram

Kärleken sprudlar lika starkt som då för Nanne Grönvall och maken Peter.

Nyligen fanns det en speciell anledning för paret att fira, något som den folkkära artisten uppmärksammade på ett speciellt sätt.

”Så tacksam för att du finns i mitt liv och allt vi har gått igenom tillsammans som stärkt oss längs vägen”, skriver Nanne på Instagram.

Vi alla drömmer nog om att hitta den rätta.

Bästa vännen och partnern som finns där i alla lägen oavsett om det är storm eller medvind i livet.

Tidigare i år firade folkkära artisten Nanne Grönvall och maken Peter 27-årig bröllopsdag.

Nanne är flitig på att hylla kärleken på sociala medier och vid det speciella tillfället, skrev hon så klart om den stora dagen.

”I dag, 28 maj, firar Peter och jag 27-årig bröllopsdag. Så tacksam att ha denna man i mitt liv”, skrev hon på Instagram.

Att hylla kärleken hör till vanligheterna för den person som följer Nanne på sociala medier, men artisten har även berättat om en annan sida av relationen.

LÄS MER: Nanne Grönvalls oväntade drag – nya steget i karriären efter alla år: ”Har längtat att få dela detta”

Intima orden om relationen

Tidigare har hon bland annat berättat om hur relationen har förändrats genom åren och hur den egentligen ser ut i dag.

”I dag är det 34 år sedan Peter och jag bekräftade för varandra vad vi hade börjat känna för varandra. 34 år tillsammans – det är över halva våra liv” skrev hon då och fortsatte:

”Genom med och motgång har vi tagit oss igenom mycket tillsammans och kärleken är nog starkare än någonsin – även om man inte har sex lika ofta nu som då, så är det ändå bra när det väl blir till. Ni vet, plötsligt händer det!”.

Och nu har paret ytterligare anledning att uppmärksamma deras kärlek.

Kärleksfulla beskedet

Peter fyllde för en tid sedan år och det ville såklart Nanne lyfta fram.

”Min älskade, ovärderliga man, livskamrat, bästa vän och stora kärlek Peter. Så tacksam för att du finns i mitt liv och allt vi har gått igenom tillsammans som stärkt oss längs vägen. Du är omtänksam, rolig, klok och en kärleksfull partner, och medmänniska och våra barns världsbästa pappa”, skriver Nanne och fortsätter:

”Tänk att vi har fått dela så mycket, i jobb i över 40 år tillsammans och 34 år ihop. Så mycket minnen och så många saker vi ser fram emot att ta oss an tillsammans i framtiden. Hipp, hipp hurraaaaa . Kärlek i massor från mig och alla vi Grönvallare! Vi ääääälskar dig!

Så fina ni är tillsammans! Vi önskar er allt gott! Hurra för er och för kärleken!

Exit mobile version