Nära vännens syrliga bröllopsgåva till Pernilla Wahlgren

Pernilla Wahlgren och Edward af Sillén

Foto: MAX, Wikimedia commons

Det var i fredags som Pernilla Wahlgren och Christian Bauer äntligen fick sitt stora magiska bröllop som de längtat så länge efter.

Omkring 130 personer flög ner för att fira den stora dagen tillsammans med brudparet – men en av gästerna hade en mycket speciell bröllopsgåva.

På fredagen ägde bröllopet mellan Pernilla Wahlgren och Christian Bauer rum på den spanska solkusten. Bröllopsfesten pågick faktiskt under tre dagar i Marbella.

130 gäster var väntade till det storslagna bröllopet, däribland syntes många kända profiler så som Michael Bindefeldt, Sofia Wistam, Anna Kindberg Batra och maken David Batra samt många fler. Men flera fick tyvärr ställa in i sista minuten till följd av sjukdomar.

– Några har faktiskt fallit bort på grund av sjukdom vilket jag är jätteledsen för, säger Pernilla Wahlgren, till Expressen.

En av de som fick ställa in var vännen och kollegan Edward af Sillén, dock var det inte något sjukdomsfall som hindrade honom. Han hade nämligen premiär med Dreamgirls – The Musical premiär på torsdagen, som han regisserat.

– Det hade blivit alldeles för stressigt. Då hade jag behövt gå upp 04 i natt för att hinna med flyget till bröllopet och som regissör måste man vara där dag nummer två och ta hand om ensemblen. Men det är tråkigt. Jag vill ju vara på ett bröllop i Spanien med Pernilla, sade Edward af Sillén till Expressen.

Vännens speciella bröllopsgåva

Dock visar det sig att Edward af Sillén ändå hade tänkt på en bröllopsgåva till Pernilla och Christian.

– Pernilla och jag har ju gift oss en gång. Hon och jag gifte oss i Las Vegas för några år sedan. På riktigt alltså, säger Edward skrattandes, och fortsätter:

– Pernilla kommer få en skilsmässa i bröllopspresent av mig helt enkelt. Jag kommer slå in skilsmässopapper i ett litet, litet paket med en rosett på.

Hoppas att hon tog det bra! Men det tror vi säkert att hon gjorde!

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Exit mobile version