Foto: Instagram @jennystromstedt

Niklas Strömstedts son Simon fyller 30 – underbara firandet tillsammans med Jenny: ”Världens finaste”

Niklas Strömstedts och Efva Attlings son Simon fyller 30 år.
Så här hyllas musiklöftet tillika jubilaren på stora dagen!

Han har växt upp som son till kändisarna Niklas Strömstedt och Efva Attling. Simon Strömstedt har själv gått i sin fars spår, åtminstone vad gäller musicerandet. På fredagen fyller han 30 år – och det uppmärksammas så klart av familjen.

Såväl mamma Efva som pappa Niklas uppmärksammar den stora dagen i sociala medier.

”Simon jag älskar dig…i 30 år och nio månader”, skriver Efva på Instagram.

Även Attlings hustru, artisten Eva Dahlgren, uppmärksammar så klart Simons 30-årsdag.

”Jag är så glad att jag får vara en del av ditt liv. Älskar dig mer än du förstår”, skriver Eva Dahlgren i ett känslosamt inlägg på Instagram.

Pappa Niklas Strömstedt väljer att illustrera sonens 30-årsdag med – förstås – gitarren i famnen!

”Älskade Simon – grattis och hurra på 30-årsdagen”, skriver Niklas Strömstedt på Instagram.

Simon Strömstedts debut hyllades av recensenten

Simon Strömstedt är ett riktigt framtidslöfte på den svenska pophimlen. Han har redan skrivit musik till artister som Måns Zelmerlöw, Alesso och Jakob Karlberg. Dessutom har han prisats med Musikförläggarnas pris i kategorin Årets genombrott år 2016. Två år senare debuterade han med en egen EP.

”Stark debut av Simon Strömstedt”, skrev musikrecensenten Jan Gradvall i Di vid tillfället.

I samband med 30-årsdagen firades Simon med födelsedagsfrukost på Rival i Stockholm, något som tittarna i TV4:s Nyhetsmorgon kunde ta del av i direktsändning.

”Idag fyller världens finaste älskade Simon 30 år. Det firar vi”, skriver Niklas hustru, TV4-profilen Jenny Strömstedt på Instagram.

Därför tvingas Jenny Strömstedt ställa om direkt

Efter firandet gäller det för Jenny – eller ”Jempa” som hennes kollega tillika Simons gudfar Steffo Törnquist brukar kalla henne – att snabbt ställa om. För på lördagsmorgonen leder hon i ensamt majestät direktsändningen från Nyhetsmorgon-studion.

I fredagssändningen berättade Jenny Strömstedt – som fanns med på länk direkt från födelsedagsfrukosten med Simon – vad tittarna har att vänta i helgen.

– Då får jag bland annat besök av Miss Li. Hon var Sveriges mest spelade artist på Spotify förra året. Trots det säger hon att hon hellre skulle vilja vara anonym. Hon har också gått en hel del i terapi, vi får se vad hon har att säga och upptäckt om sig själv, säger Jenny Strömstedt i TV4 och berättar att även författaren Mia Lodalen gästar lördagens sändning.

Stort grattis säger vi till Simon Strömstedt på 30-årsdagen – och lycka till med ditt framtida musikskapande!

Skriv gärna en uppmuntrande kommentar på vår Facebook-sida du också!