Foto: Instagram/Wikimedia commons

Niklas Strömstedts starka brev till sin döde pappa: Detta skriver han

.

Niklas Strömstedt, 60, förlorade sin pappa för tre år sedan. 

Nu skriver den folkkära artisten ett öppet brev till sin döde far – och får massor av kärlek till svar av sina vänner. 

Detta skriver Niklas själv i sitt inlägg.

Bo Strömstedt gick bort den 24:e juni 2016. Tidningskungen Bosse blev 87 år gammal, och var kanske mest känd som tidningen Expressens chefredaktör i många år.

Bo Strömstedt 2011. Foto: Frankie Fouganthin/Wikimedia commons

Den kände publicisten var från 1953 gift med Margareta Strömstedt. Han fick två barn: Niklas och Lotten Strömstedt. Bo gick bort efter en längre tids sjukdom 2016, men hans minne lever kvar.

Nu har sonen Niklas Strömstedt, folkkär popsångare och programledare i bland annat SVT:s ”Tack för musiken”, skrivit ett långt inlägg på Instagram där han minns sin far med värme. Inlägget har i skrivande stund hyllats av tusentals, och det är många kända profiler som skickar styrkekramar i kommentarsfältet. Niklas, som också haft ett program i TV4 (”Tillsammans med Strömstedts”) med sin fru, programledaren Jenny Strömstedt.

Det är på dagen tre år sedan pappa Bosses bortgång som Niklas skriver om sorgen och saknaden efter sin pappa.

”Minns våra samtal om tillstånden i världen – både i den stora och i den lilla – och undrar såklart ofta hur du formulerat dig kring dem idag. Saknar dina ord och dina tankar, din omtanke och kärlek. Hoppas att du har det bra.” skriver Niklas Strömstedt på Instagram.

Och han får som sagt mycket stöd av nära och kära.

”Förstår känslan”, skriver tv-profilen Malin Berghagen, vars mamma Barbro ”Lill-Babs” Svensson gick bort förra våren.

Tv-kollegan tillika Niklas ex-flickvän, Agneta Sjödin skickar också styrka i kommentarsfältet, där hon skriver: ”Finaste Bosse! ❤️ Förstår att du saknar honom. Kram”.

Väldigt fint skrivet av Niklas, som minns sin far med värme. Nu skickar vi också styrkekramar till honom i kommentarsfältet!