Nu avslöjar Marie Serneholt nya familjebeskedet – bara månader efter förlossningen

Marie Serneholt njuter för fullt av mammatiden med sina tvillingsöner. I september förra året kom Philip och Nicholas, och nu ger hon besked hur hon ser på framtiden och fler barn.

 

I september förra året blev tv-profilen Marie Serneholt mamma för första gången. Tvillingsönernas utveckling dokumenterar hon dagligen på sin Instagram och blogg.

På sin blogg beskriver Marie Serneholt om hennes nervositet att lämna sina små barn, då hon ska medverka på Elle-galan.

”Efter galan ska vi bo på hotell och det här är verkligen en kväll jag längtat otroligt efter. Dels ska det bli lyxigt att få klä upp sig och bli fixad, men framförallt ska det bli magiskt att få en kväll med min andra hälft och få träffa lite vänner som jag vet ska vara där. Men nu börjar det verkligen gå upp för mig att jag ska vara borta en natt från mina barn… Får en klump i magen när jag tänker på det. Har varit med dem varje dag och varje natt sedan de föddes”, skriver Marie Serneholt på sin blogg.

Beskedet om framtiden

Men speciellt en fråga är läsarna extra nyfikna på. Även om det gått några månader är läsare redan nyfikna på hur tv-profilen ser på framtiden och eventuellt fler barn.

”Lite tidigt att tänka på det just nu om jag ska vara ärlig. Är så lycklig för våra två, friska barn. De kräver all vår tid och uppmärksamhet nu och det kommer vara fullt upp i många år framöver. Vad framtiden ger får vi se, men jag är så tacksam och glad för det vi har.”

Passa på att njut av denna fantastiska tid Marie när de är så små! Tryck på Gilla-knappen om du också uppskattar Marie Serneholt.

[arve url=”//csp.screen9.com/iframe/tG-wp10UL8_w-Mu-5zsxm6ad4LGL1909DEpCmhxVrewVzz3a1nz-WarvjZXNYplR” aspect_ratio=”1:1″ /]