Foto: TT

Nya beskedet efter uppbrottet – Peg Parneviks ord om relationen till Filip Lamprecht

Efter uppmärksammade uppbrottet.
Nu öppnar Peg Parnevik upp om hur relationen till expojkvännen Filip Lamprecht ser ut i dag, skriver Aftonbladet.

De blev det mest omskrivna paret i hela landet under förra våren. Samtidigt som modellen Filip Lamprecht gjorde stor succé i Let’s dance, tvingades han också hantera en hatstorm som enligt paret vällde över hans dåvarande flickvän, popartisten Peg Parnevik, just nu aktuell med sin nya ep ”What they’ll say about us”.

Samtidigt Filip tog svenska folket med storm på dansgolvet – fick Peg ta emot elaka kommentarer på nätet.

– Det var en supertråkig period. Det hela började med att jag tackade ja till något som skulle vara väldigt glädjefyllt och roligt, har Filip Lamprecht tidigare berättat i TV4:s Nyhetsmorgon.

Han fortsatte:

Filip Lamprecht
Foto: TV4

– När jag väljer att ställa upp så blir det helt plötsligt en effekt av att det blir negativa och elaka kommentarer och mycket artiklar mot min dåvarande partner. Det var inte tanken överhuvudtaget. Det var svårt att separera i en period som skulle vara rolig, det var superkul också.

Efter Lamprechts succé i Let’s dance gjorde paret slut. Nu berättar Peg Parnevik om det omtumlande året i en intervju med Aftonbladet. Paret bröt upp under Let’s dance – men valde under en tid att hålla det hela hemligt.

peg parnevik, filip lamprecht
KRISTIANSTAD 2018-03-03 Filip Lamprecht och Peg Parnevik på efterfesten på Södra Kasern efter deltävlingen Andra chansen i Melodifestivalen 2018 i Kristianstad arena. Foto: Johan Nilsson / TT

– Vi kände att det skulle explodera, att alla skulle prata om det och alla pratade ju redan om vår relation, och vi kände att vi kanske inte skulle elda på brasan ännu mer, säger Parnevik till Aftonbladet.

”Vi är vänner i dag”

Tiden i samband med Lamprechts medverkan i Let’s dance var tuff för Peg, som fick utstå hårda ord i sina sociala medier.

– Lika mycket som mitt ex stod i min skugga så stod jag i hans skugga också. Han verkade ju väldigt härlig och ”boy next door” bredvid mig, men då blev jag mörkare i hans ljus, säger Peg.

STOCKHOLM 20170522 Peg Parnevik. Foto: Noella Johansson / TT

Peg Parnevik avslöjar också att hon och Filip, som var tillsammans i sex år, i dag har en bra relation – och att de nyligen träffades.

– Vi är vänner i dag, vi tog en kaffe häromdagen, säger Peg Parnevik till Aftonbladet.

Så fint att höra, Peg. Vi önskar er båda all lycka i framtiden.

Skriv gärna en uppmuntrande kommentar på vår Facebook-sida!